facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Underholdning i Hvidovre

1. november 2009
Godt spillende Thomas Krause i infight
Foto: Niels Buch
Efter 4 kampe uden nederlag var der lagt op til et spændende lokalopgør mod rivalerne over alle – Hvidovre IF. Op til kampen kunne Frem glæde sig over en næsten skadefri spillertrup, men man manglede dog Jesper Christjansen, som måtte sidde uden for med karantæne.
Hvidovre var meget tæt på en drømmestart. Allerede efter 38 sekunders spil slap Marc Olsen fri. da en Frem spiller faldt i feltet, og Hvidovre spilleren sendte bolden på ydersiden af stolpen. Kort efter var det Frems tur til at være tæt på. Patrik Wozniacki sled sig fri i feltet og hamrede bolden mod mål, men Hvidovres målmand fik reddet til hjørnespark.
I kampens 7. minut forsøgte Søren Weibel sig med et langskud, men uheldigvis forbi mål. Frem burde være kommet foran to minutter senere, da Søren Weibel efter et flot opspil spillede Danny Andersen helt fri i venstre side af feltet, men Danny’ forsøg på at skrue bolden uden om den fremstormende Hvidovre målmand mislykkedes, og bolden sneg sig 20 centimeter forbi bagerste stolpe.
Hvidovre havde en mulighed i det 15. minut, da et indlæg fra Lukasz Cieslewicz havnede i det lille felt, men heldigvis for Frem kom Anders Clausen en brøkdel for sent og fik ikke prikket bolden i mål. Hvidovres Marc Olsen havde en mulighed i det 18. minut, men han sendte bolden over mål.
Hvidovre bragte sig foran i det 23. Minut, da Anders Clausen fra en ufarlig position sendte bolden i mål med et flot loop. Mads Nielsen i Frem målet, som nok stod lidt langt ude i feltet, var dog meget tæt på at få reddet, og faktisk havde han fingrene på bolden, men desværre på den forkerte side af stregen. Mads var så uheldig at falde skidt ned og måtte efter 5 minutters behandling forlade banen til fordel for reservemålmand Jakob Køhler Hansen.
Efter HIF's scoring blev Mads Nielsen skadet, men Jacob Køhler Hansen var mere end klar
Foto: Niels Buch
Frem havde en mulighed for udligning i det 36. minut, da et hjørnespark passerede til fjerneste stolpe, hvor Joachim Bjerg headede på tværs af feltet til Mikael Simonsen, men hans hovedstød endte over mål. Frem fik helt fortjent udlignet i det 42. minut, da Søren Weibel blev spillet fri på en dyb stikning fra Mikael Simonsen, og efter et par træk ind i feltet sendte han bolden mellem benene på Hvidovres målmand og i mål.
Hvidovre havde bare minuttet efter en mulighed, da Jakob Køhler Hansen i Frem målet boksede bolden lige ud til en Hvidovre spiller, men denne sendte bolden højt over Frem målet. Frem sluttede 1. halvleg klart bedst, og i dommerens overtid forsøgte Martin Jürgensen sig med et langskud, som Hvidovres målmand havde visse problemer med at få fat i. Kort efter blev Danny Andersen spillet fri på kanten af feltet, men hans afslutning snittede ydersiden af stolpen.
Hvidovre foretog et par udskiftninger i pausen. Det hjalp bare ikke, for Frem fik hurtigt et overtag i spil og chancer. I det 49. minut opfangede Danny Andersen bolden i højre side og sendte den tæt ind under mål til Søren Weibel, men hans hovedstød gik få centimeter forbi mål. I kampens 60. minut spillede Patrik Wozniacki Danny Andersen fri i feltet, men Hvidovre fik blokeret hans hårde skud.
Frem har udlignet til 1-1 ved Søren Weibel
Foto: Niels Buch
Det efterfølgende hjørnespark blev sendt til bagerste stolpe, hvor Joachim Bjerg fik tæmmet bolden og fik sendt den mod mål, hvor Hvidovres Casper Grønn var tæt på at sende bolden i eget net. I kampens 66. minut var det Patrik Wozniackis tur til at blive spillet fri i feltet, men hans skruede skud ramte indersiden af stolpen og sprang i spil igen.
Frem havde endnu en stor chance i det 72. minut, da Søren Weibel efter flot kombinationsspil spillede Martin Jürgensen fri i venstre side af feltet, men heller ikke Martin Jürgensen fik bolden i mål, da bolden passerede få centimeter forbi mål.
Hvidovre forsøgte sig i kampens sidste 5 minutter med et pres mod Frems mål, Frems spillere var nok på det tidspunkt en anelse trætte, men det var Hvidovre også. Dog havde Jesper Nielsen et langskud tæt forbi mål i det 89. minut, og kort efter faldt Jónas Tór Næs, hvilket resulterede i, at en Hvidovre spiller slap fri - men Tim Ilsø fik reddet til hjørnespark.
Hvidovre kastede omtrent alle mand frem på det efterfølgende hjørnespark, og det blev også rigtigt farligt. Frem fik dog afværget i første omgang, men bolden havnede for fødderne af en Hvidovre spiller, men Jakob Køhler Hansen fik hevet en klasse redning frem og fik dermed afværget en katastrofe.
Godt skjult takkes Søren Weibel for udligningen
Foto: Niels Buch
Kampen sluttede 1-1 i en rigtig underholdende kamp, hvor Frem nok spillede den bedste kamp i denne sæson. Ærgerligt, at man ikke fik scoret et par mål yderligere, for en sejr på et par mål havde været fortjent, men desværre havde Frem ikke heldet - noget bundhold sjældent har. For Frem var der rigtig mange gode præstationer. Specielt Mikael Simonsen og Martin Jürgensen spillede rigtig godt på midtbanen, men som sagt spillede alle godt.
Næste kamp er den sindssyge vigtige kamp mod FC Roskilde, der ligesom Frem er i nedrykningsfare.  Frem skal dog ikke undervurdere dem, og det er derfor vigtigt, at spillerne får armene ned.  Kampen spilles i Valby på søndag kl. 13.00. Husk at der er gratis adgang for alle i Frem trøjer, og det er noget man kan læse mere om her.
1. Division 1. november 2009 kl. 13.00 på Hvidovre stadion
Hvidovre - Frem 1-1 (1-1)
1-0 Anders Clausen (23)
1-1 Søren Weibel (42)
To tidligere klubkammerater fra foråret - Casper Grønn Larsen og Danny Andersen i kamp om bolden
Foto: Niels Buch
Frems opstilling:
Mads Nielsen (23, Jakob Køhler Hansen)
Jónas Tór Næs, Joachim Bjerg, Tim Ilsø (anf.), Thomas Krause
Patrik Wozniacki, Mikael Simonsen, Martin Jürgensen, Mustafa Bozkurt (79, Samir Haiba)
Søren Weibel (89, Edin Cakovic), Danny Andersen
Ubenyttede reserver: Prince Nana, Stefan Maletic
Debutant: Edin Cakovic
Advarsler:
Denni Patschinsky, Hvidovre (33)
Søren Weibel, Frem (50)
Stefan Krogh, Hvidovre (70)
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen, Brædstrup
Tilskuere: 1479
Ref. CMH
Tak for det hele
Foto: Niels Buch
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -