facebooksøg
Boldklubben FREM

Vigtig sejr i bundopgør

25. oktober 2009
Anfører Tim Ilsø takker for de 300 kampe
Foto: Niels Buch
Det var nærmest alt eller intet for Frem, der søndag eftermiddag tog imod bundrivalerne fra Skive, som havde en frisk sejr fra sidste uge med i bagagen. Inden kampen var der 6 point mellem de to hold, og hvis Frem skulle gøre sig forhåbning om at rykke over stregen, var en sejr påkrævet. Frem var dog i den heldige situation, at truppen næsten var skadefri. Træner Christian Andersen mente dog, at de samme spillere, som hentede point mod Vestsjælland i sidste uge, igen skulle have chancen.
Kampens start var præget af, at begge hold ikke ville blotte sig, og det gjorde det yderst svært for undertegnede at finde noget at skrive om. Der var dog nogle få mindre chancer - den første efter 13. minutters spil, hvor Skives Thomas Dalgaard tog nogle driblinger på tværs af banen uden for Frems straffesparksfelt, men afslutningen gik forbi Frems mål.
Frem havde en mindre mulighed i det 18. Minut, hvor Martin Jürgensen havde luret, at Skives målmand Martin S. Jensen stod langt ude af sit mål, og han fik da også travlt med at komme tilbage på stregen da skudforsøget kom, men uheldigvis forbi mål.
Skive havde en meget stor mulighed i det 22. Minut, da Christian Gyldenøhr slap fri i venstre side, og han lagde bolden ind foran mål til John Dyring, som faktisk stod meget fri, men også han sendte bolden forbi mål.
Det var ikke så meget, man så til Frem i kampens start, men når man har lukket så mange mål ind, som Frem har i de tidligere 11 kampe, så vil man nok prøve at holde nullet så længe som muligt. Dette var nok også årsagen til at Frems to backs var meget defensive i dagens kamp. Frem havde dog en meget stor mulighed, da Frem fik etableret et kontra angreb i det 30. Minut, hvor Danny Andersen startede med at sende Søren Weibel af sted med en kort aflevering. Weibel lagde bolden perfekt ind foran mål til Patrik Wozniacki, som stod helt fri tæt under mål, og det er mig en gåde, hvordan han kunne sparke bolden så langt over mål, som han gjorde.
Joachim Bjerg skærmer af
Foto: Niels Buch
Frem havde faktisk en rigtig god periode omkring det 30.minut, og kort efter den føromtalte store chance havde Frem igen en mulighed, da Søren Weibel sendte en pasning fra Martin Jürgensen tæt over mål. To minutter fik Frem frispark. Patrik Wozniacki sendte bolden mod bagerste stolpe, hvor Jesper Christjansen sendte bolden et par meter over mål - det så dog ud som om, han blev hevet i armen.
Skive havde en mulighed i det 42. minut, hvor Skive forsøgte sig med en lidt atypisk hjørnesparkskombination, hvor bolden blev spillet fladt ind mod forreste stolpe. Frem fik blokeret for skuddet, men returen havnede lige for fødderne af en Skive spiller, som dog sendte bolden tæt forbi mål.
Frem kom foran i det 44. minut, da Søren Weibel modtog en dyb stikning i højre side, og lige som man troede, at Weibel ville sende bolden ind foran mål, tog han et ekstra træk og endte på baglinjen, hvorfra han spillede på tværs af feltet til en fri Patrik Wozniacki, som denne gang formåede at hold skuddet under overliggeren.
Så skete det - Patrik Wozniacki takkes for 1-0
Foto: Niels Buch
Skive startede 2. halvleg med et pres mod Frem, som ikke virkede helt oppe på tæerne. Dette gav et par chancer til Skive, men Frem fik afværget og fik oven i købet endnu et mål i det 53. Minut, da Patrik Wozniacki blev spillet fri i venstre side. Patrik tog nogle meget direkte træk ind i Skives felt, og hvor alle ventede en tværaflevering, valgte han at forsøge selv, og det blev til et meget velplaceret, skruet skud, der havnede i netmaskerne uden om Martin S. Jensen.
Kampen var dog ikke overstået, og i det 59. minut slap Thomas Dalgaard fri i feltet, men han havde tilsyneladende ikke set, at Mads Nielsen stod to meter foran ham, og hans skud blev grebet let af Mads. Skive havde også en mulighed i det 70. Minut, hvor Thomas Dalgaard i klar offside position modtog bolden i feltet, men Mads Nielsen var på sin post og fik halvklaret. Returen havnede hos Patrick Nielsen, som af en eller anden årsag faldt og appellerede for straffespark. I kampens 78. minut svigtede linjedommeren igen, og endnu en gang slap Thomas Dalgaard fri, men igen fik Mads reddet.
Danny Andersen takker Patrik Wozniacki, der har gjort det til 2-0
Foto: Niels Buch
Skive pressede, mens Frem sparkede bolden væk fra egen forsvarszone. Desværre havnede bolden ofte hos en Skive spiller, og Frem var igen under pres. En høj angriber sammen med Danny Andersen eller Søren Weibel i front til at modtage de lange bolde havde måske gjort underværker. Frem fik dog et par kontra chancer - størst i det 82. minut, da Søren Weibel slap fri i næsten samme position, som Wozniacki scorede på tidligere i halvlegen. Søren Weibel gjorde næsten det samme, men hans skud skruede dog ikke, og bolden gik tæt forbi mål.
Skive pressede Frem voldsomt i slutningen af kampen, men fik ikke udbytte af anstrengelserne, og Frem kunne hive sin blot anden turneringssejr i land i denne sæson. For Frem spillede Mads Nielsen, Jesper Christjansen, og Thomas Krause en meget stor kamp, og førstnævnte blev også udråbt til dagens Fremmer.
Næste opgør er mod lokalrivalerne fra Hvidovre, der i øjeblikket er godt kørende, så det kan blive en rigtig svær kamp. Kampen spilles på Hvidovre stadion på søndag den 1. november kl. 13.00.
1. Division 25. oktober 2009 kl. 15.00 i Valby Idrætspark
Frem - Skive 2-0 (1-0)
1-0 Patrik Wozniacki (44)
2-0 Patrik Wozniacki (53)
Frems opstilling:
Mads Nielsen          
Jónas Tór Næs, Tim Ilsø (anf.), Joachim Bjerg, Thomas Krause
Patrik Wozniacki (61, Samir Haiba), Martin Jürgensen (71, Mikael Simonsen), Jesper Christjansen, Mustafa Bozkurt (90, Stefan Maletic)
Søren Weibel, Danny Andersen
 
Reservemålmand: Tonny Brogaard
 
Indskiftede Mikael Simonsen blev hyldet for de 100 kampe
Foto: Niels Buch
Ubenyttede reserver:
Simon Leth Nielsen, Dia Raofat
 
Advarsler:
Morten Skov, Skive (64)
Jesper Christjansen, Frem (68)
Ayinde Lawal, Skive (80)
Dommer: Jørgen D. Nielsen, Varde
Tilskuere: 795
Ref. CMH
 
 
 
 
Glade spillere - 2-0 og vi holdt nullet for første gang
Foto: Niels Buch
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -