facebooksøg
Boldklubben FREM

Debutmål gav point i Slagelse

18. oktober 2009
Jónas Tór Næs spillede en stor kamp
Foto: Niels Buch
Frem er ikke synderlig heldige i øjeblikket. Skaderne er væltet ind over holdet, og forhåbningerne om at Mikael Simonsen og Samir Haiba var blevet klar, slog desværre fejl, så reserverne i dagens kamp var udelukkende forsvarsspillere. Christian Andersen havde endda måtte udtage den nye forsvarsspiller Stefan Maletic , der havde spillet et par gode 2. holdskampe for Frem.
Kampens start var lidt tam. Ingen af holdene ville rigtig noget, og man skal hen til det 14. minut, hvor Patrik Wozniacki forsøgte sig med et langskud, men skuddet sad lige i armene på FCV’s målmand Thomas Mikkelsen. Kort efter forsøgte FCV sig også med et langskud, men lige som i den anden ende greb Mads Nielsen bolden let.
Hjemmeholdet havde en mulighed i det 18. minut, hvor et indlæg fra Anders Torpegaard havnede hos Rasmus Vibe, som var meget fri bagerst i Frem’s felt, men han sparkede bolden milevidt over Frem’s mål. Frem spillede egentlig ganske fornuftigt, men chancerne tilfaldt FCV, der var hurtige i deres omstillingsspil, og således opfangede Kristian Uth en fejlaflevering på midten af Frem’s banehalvdel, men han sendte bolden tæt forbi Frems mål.
Sikkert indgreb af Mads Nielsen
Foto:  Niels Buch
Endnu en fejlaflevering var indirekte årsag til FCVs føringsmål i det 25. minut, hvor bolden blev tabt på midtbanen, men Thomas Krause i kamp med Anders Torpegaard fik sendt bolden til hjørnespark. Netop dødbolde var Frem advaret om, og bolden blev sendt ind forrest i feltet, hvor den blev forlænget videre til Rasmus Festersen, som headede bolden i mål.
Frem virkede ikke synderlig præget af målet. Faktisk spillede Frem mere friskt til, men der var langt mellem afslutningerne, og man skal faktisk hen til det 38. minut, før der igen var en målchance, hvor Frem fik tildelt et frispark på kanten af feltet. Ved samme lejlighed modtog Kristoffer Wichmann en advarsel for frisparket. Søren Weibel blev sat til at skyde - det blev fladt igennem muren, men så svagt, at FCV målmanden kunne samle bolden op.
I det 40. minut fik Frem etableret et kontra angreb, og det så lovende ud da Jesper Christjansen spillede til Patrik Wozniacki, der lagde bolden ind foran mål, men Frem havde ingen med fremme i feltet, og FCV’s målmand greb sikkert.
Tre minutter senere begik dommer Andreas Knudsen efter min mening et fejlskøn, da Søren Weibel blev fældet på kanten af feltet. Efter de nye fodbold regler skal dommeren straffe et frispark i et ”lovende angreb” med minimum gult kort, men det kom ikke frem, og Frem fik faktisk heller ikke frispark, så synderen Kristoffer Wichmann slap billigt.
Stationuret stod på 89:53, da debutant Stefan Maletic udlignede til 1-1
Foto: Niels Buch
Frem fik sin største chance i det 44. minut, da Jesper Christjansen meget fri for mål modtog et indlæg, som jeg tror, kom fra Danny Andersen, men Jesper sparkede lige på målmanden.
Anden halvleg startede lige så begivenhedsløst som første. FCV havde en mindre mulighed efter noget klumpspil i feltet efter et frispark, men det blev afværget. Til tider spillede Frem rigtig godt, og det blev faktisk krydret af nogle flotte angreb. Et sådant kom i det 59. minut, hvor Jónas Tór Næs slap fri i højre side og lagde bolden perfekt ind midt for mål, hvor Danny Andersen dukkede op. Desværre blev han tacklet i skudøjeblikket.
Frem satsede løbende lidt mere. Det gav i første omgang ikke ret meget, til gengæld fik FC Vestsjælland nogle kontra angreb - et af dem i det 61. minut, hvor Andreas Mortensen sendte bolden tæt forbi den ene opstander. Største chance til FCV kom i det 65. minut, hvor den indskiftede Lasse Holm pludselig stod fri i feltet, men heldigvis for Frem sendte han bolden over mål.
Med godt 25 minutter tilbage af kampen skulle der ske noget, og da man ikke ligefrem havde angribere på bænken, valgte træner Christian Andersen at sende Stefan Maletic på banen helt fremme i angrebet for at matche Kristoffer Wichmann i luftspillet.
Frem havde en god mulighed i det 75. minut, da Mustafa Bozkurt tog en dribletur igennem FCV forsvar. Det blev åbenbart for meget for en FCVspiller, som så sig nødsaget til at begå frispark, der i øvrigt kostede et gult kort. Martin Jürgensen tog sparket og sendte desværre bolden på opstanderen lidt ærgerligt, da FCV’s målmand aldrig så skuddet komme.
Glade spillere takker supporterne for opbakningen
Foto: Niels Buch
Frem satsede næsten hele butikken til sidst. Dette kostede et par advarsler, men det er bestemt tilgivet, for Frem fik da også et par muligheder ud af det - specielt i det 82. minut, da Bozkurt med et indlæg serverede bolden for fødderne af Søren Weibel, men afslutningen sad lige på målmanden. Kort efter sendte Danny Andersen bolden ind foran mål, men bolden blev headet over eget mål af en FCV spiller for næsen af Søren Weibel til målspark?
I kampens sidste minutter gik Frem over til et tremands forsvar bestående af Tór Næs, Joachim Bjerg og Thomas Krause. Tim Ilsø blev sendt helt i front - noget som før har givet point. Det var da også Tim Ilsø, der lagde afleveringen til det udligende mål i det 90. minut, da han løb bolden op ved baglinjen og sendte den ind foran mål, hvor Stefan Maletic så meget overrasket ud over at stå med bolden 1 meter fra målstregen med et tomt mål foran ham. Heldigvis og helt fortjent fik han trillet bolden i mål og scorede dermed i sin debut.
Kampen sluttede 1-1, og Frem spillede i perioder noget af det bedste jeg har set i dette efterår - specielt det sidste kvarter var rigtig godt. Der var også rigtig gode præstationer på holdet i dag, specielt Jesper Christjansen, Danny Andersen og ikke at forglemme Jonas Tór Næs, som måske spillede sin bedste kamp for Frem nogensinde. Næste opgave er hjemme mod Skive, og mon ikke kampen i dag har giver spillerne et godt rygstød. Kampen spilles søndag kl. kl. 15.00 – bemærk tidspunktet!
1. Division 18. oktober 2009 kl. 13.00 på Slagelse stadion
FC Vestsjælland-Frem 1-1 (1-0)
1-0 Rasmus Festersen (25)
1-1 Stefan Maletic (90)
Frem’s opstilling:
Mads Nielsen
Jonas Tór Næs, Joachim Bjerg, Tim Ilsø (anf.), Thomas Krause
Patrik Wozniacki (66, Stefan Maletic), Jesper Christjansen, Martin Jürgensen, Mustafa Bozkurt
Søren Weibel (90+4, Rasmus Håkansson), Danny Andersen
 
Reservemålmand: Jakob Køhler Hansen kom ikke på banen
 
Ubenyttede reserver: Frank Palka Jensen
 
Advarsler:
Kristoffer Wichmann, FCV (38)
Jens Mårtensen, FCV (75)
Mustafa Bozkurt, Frem (76)
Søren Weibel, Frem (77)
Dommer: Andreas Knudsen, Ålborg
Tilskuere: 814
Ref. CMH
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -