facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Der skal smedes, mens jernet er varmt

16. oktober 2009
Nu skal Søren Weibel have gang i målscoringen igen
Foto: Niels Buch
I weekenden fik Frem sin første hjemmesejr i denne sæson ved at slå Kolding FC med 3 – 2, og dermed er afstanden til at komme over stregen ikke så stor.
 
Og fra starten af sæsonen har det været meldt ud, at det handler om overlevelse, så de sidste fem kampe i denne halvsæson fortsætter som rene pokalkampe.
 
Søndagens modstander i Slagelse, FC Vestsjælland, er oprykker fra 2. division øst og har gjort det fantastisk flot. Efter 10 spillerunder ligger de nummer 6 med 19 point og en målscore på 24 – 15, hvilket gør dem til divisionens mest scorende hold - så nu er Frem advaret.
 
FC Vestsjælland spillede i weekenden ude mod Lyngby og tabte med 4 - 3 på et mål scoret i tillægstiden.
 
Efter denne kamp sagde Lyngbys cheftræner Niels Frederiksen:
 
- Det var en fortjent sejr i dag. Vi møder et hold, der inden dagens kamp havde rækkens bedste forsvar, og alligevel formår at vi udover at lave 4 gode mål, også at producere en masse chancer.
 
Jesper Christjansen - altid arbejdsom og dagens spiller mod Kolding FC
Foto: Niels Buch
Noget anderledes så FC Vestsjællands cheftræner Michael Schjønberg på kampen:
 
- Selvfølgelig er jeg skuffet. Med 3 mål på udebane skal vi ikke komme tomhændet hjem. Vi havde forberedt os godt til kampen, men alligevel synes jeg ikke, at vi er helt klare i hovederne fra kampens start. Nu skal vi lige sunde os og snakke lidt om tingene og så sætter i fokus på kampen mod Frem.
 
Det er værd at bemærke om kampen, at FC Vestsjælland scorede alle deres mål efter dødbold situationer, så ved disse skal der være stor koncentration fra Frems side. Lyngby derimod scorede alle deres mål i samme side af målet, så det virker som om, at FC Vestsjællands målmand ikke er alt for godt spillende i den ene side af målet.
 
FC Vestsjælland har et godt midterforsvar i Sladan Peric og Kristoffer Wichmann, og de er samtidig meget farlige ved dødbold situationer. På midtbanen huserer Jesper Dahl, der også er med helt fremme ved dødbolde og scorede det ene af målene i kampen mod Lyngby. Helt i front huserer rutinerede Andreas Mortensen sammen Rasmus Festersen, og de er et par målfarlige herrer.
 
Det er således ikke en kamp, der bare skal overståes, men der skal kæmpes fra start og til sidste dommerfløjt, hvis Frem skal have point med hjem.
 
Frem har i de sidste tre kampe mod Vejle, Brabrand og Kolding vist stor vilje og ikke mindst fight. Den enkelte spiller ikke har været bange for at tage en ekstra løbetur for en medspiller, og disse tendenser skal der bygges videre på.
 
Danny Andersen har fundet målnæsen frem
Foto: Niels Buch
Blandt andet derfor er det, at Frem skal smede mens jernet er varmt, og vi håber selvfølgelig også at mange Fremmere er at finde på Slagelse Stadion på søndag.
 
Holdet har vist, at de har den rette indstilling, og den skal nu fortsætte og fortjener alt den opbakning den kan få.
 
Christian, hvad siger du om kampen mod Kolding?
 
- Endelig, endelig en sejr på 3-2 over Kolding på hjemmebane.
 
Var det fortjent?
 
Det synes jeg. Holdet spillede i de første 35 minutter det bedste fodbold, de har spillet i år, og havde en stor chance for at komme foran med 3-0 og lukke kampen. Jeg har fortalt spillerne, at hver enkelt spiller er blevet bedre, siden vi startede med at træne i juli, men hvad går der så galt, siden man kan spørge om sejren var fortjent?, spørger Christian sig selv.
 
- En enkel fejl - og hele holdet vakler. Vi begynder at tvivle på, om vi nu er gode nok. Vi kan midt i anden halvleg komme bagud 2-3, og derved tabe kampen på grund af mistet selvtillid, men gudskelov kommer Martin Jørgensen på banen og han tvivler ikke på sig selv. Han får sat holdet i gang i de sidste 10-15 minutter, og derved vender kampen til vores side, hvor vi både brænder straffe og misser en 100% chance.
 
Vi skal lære at hjælpe hinanden, siger Christian Andersen
Foto: Niels Buch
- Spillerne skal lære, at fordi der bliver lavet en fejl, falder verden ikke sammen. Vi skal lære at hjælpe den eller de spillere, som laver fejl, så de så hurtig som muligt kommer tilbage i kampen.
 
Og så til søndagens kamp
 
- Vestsjælland har været et af sæsonens overraskelser med 6 sejre og en uafgjort efter 10 kampe. Det er stærkt af en oprykker, og de er det hold i 1 division, der har scoret flest mål efter de første 10 kampe. De er utrolige gode på dødbolde, som f.eks. i Lyngby, hvor alle deres mål blev scoret på dødbolde, siger Christian
 
Hvad med holdet til kampen mod FC Vestsjælland?
 
- Hvordan vi stiller op, er ikke til at sige i skrivende stund. Der er tvivl, om Samir Haiba kan nå at blive sin skade kvit, og det samme kan siges om Mikael Simonsen, og Jónas Tór Næs kommer tilbage efter sine 2 kampe på det færøske landshold. Vores nytilgang Stefan fra Holland trænger sig også på til en plads i startopstillingen, så lørdag afgør, hvordan truppen kommer til at se ud.
 
Søndag den 18. oktober kl. 13.00 FC Vestsjælland - Frem på Slagelse Stadion
 
nbu
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -