facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Der er noget, der skal vaskes af

23. september 2009
Indstillingen skal være en helt anden, siger Tim Ilsø
Foto: Niels Buch
Frems indsats i kampen mod AC Horsens var under al kritik, og i lørdagens kamp mod Vejle kan den kun blive bedre. At tabe er en ting, men at gå ned med 8 - 1 er noget helt andet, så der er nogle spillere, der skal tage sig sammen.
 
Anfører Tim Ilsø siger efter kampen:
 
- Vi faldt fuldstændigt sammen og spillede som en flok tøser, hvilket kan ses af, at vi ikke fik et eneste kort. Hertil kommer, at vi ikke vinder nogen nærkampe. Det er en helt forkert indstilling, og den må laves om.
 
- Vi bliver nødt til at arbejde hårdere, hvis vi skal have point. Indstillingen skal helt ærligt være en helt anden. Vi skal arbejde som et hold, gå til stålet - ja ganske enkelt arbejde noget hårdere, slutter Tim Ilsø.
 
Vejle Boldklub spillede i weekenden uafgjort 2 - 2 på hjemmebane mod Lyngby. Og det er ikke godt nok, da Vejles målsætning er at vende tilbage til SAS ligaen med det samme.
 
Vejles cheftræner Mats Gren siger:
 
Patrik Wozniacki bliver midlertidigt brugt som back
Foto: Niels Buch
- Vi skabte en masse muligheder, men vi savner en ægte målskytte. Vi mangler igen bevægelse og aggressivitet. Det fungerer godt til træning, men vi har problemer med at overføre det til kampene. Og det er i alle kæder, vi ikke er aggressive nok.
 
Det er således to hold, som begge har noget at revanchere, der mødes.
 
Efter at Vejle rykkede ud af SAS ligaen, har de i sommerpausen sagt farvel til disse spillere: Alex Nørlund er stoppet, Sladan Peric til FC Vestsjælland, Baba Colins til FCM efter leje, Rasmus Würtz til FCK efter leje, Boran Zivkovic til FC Hjørring, Jesper Olesen og Michael Fisker ?, Jimmi Klitland og Søren Pallesen til FC Fredericia, Pablo Pihores-Arce til Brommapojkarna og Mikkel Refsgaard til Brabrand.
 
Til gengæld har Vejle Boldklub fået tilgang af disse spillere: Adeshina Lawal fra Lyngby efter leje, Casper Jacobsen fra Viborg Søndermark, Erik Marxen fra egne rækker, Søren Lilesø fra OB, Chris Sørensen fra SønderjyskE - leje ½ år, Kizito Chinonye fra Obi Nigeria og Gastón Leonel Antoniazzi fra Salamanea.
 
Mikael Simonsen skal bruge endnu mere muskelkraft
Foto: Niels Buch
Selv om Vejle ikke har fået den start på sæsonen, som de havde håbet på, så er det et godt hold, og der er flere spillere at fremhæve. I forsvaret er der rutinerede kræfter i Brian Priske, Allan Olsen og ikke mindst målmand Jimmi Nielsen. På midtbanen er der Valentino Lai, Martin Borre og Allan Gaarde, som er meget stærk ved dødbolde. Helt fremme har Vejle enten Ibrahim Salou, som er en fysisk stærk spiller, eller den hurtige Adeshina Lawal.
 
Frem har meget, de skal have ændret til kampen mod Vejle, og det vigtigste er indstillingen og attituden. Hver enkelt spiller skal have gjort op med sig selv, at det er en ære at løbe på banen i den blå og rød stribede trøje. Spillerne skal ganske enkelt være 100% koncentreret fra første til sidste dommerfløjt, ellers går den ikke. Det handler ikke om at vise sig selv frem, men at vise hele holdet. Alle mand skal spille for holdet og hjælpe hinanden i hele kampen. Hvis forhåbentligt nogle af disse dyder bliver taget i anvendelse, er der også mulighed for at hente point. Og point og selvtillid er noget holdet kan bruge, når de efter kampen mod Vejle skal til at møde de hold, som vi kan sammenligne os med.
 
Cheftræner Christian Andersen siger:
 
- 8-1, 8-1, 8-1. Da jeg vågnede mandag morgen den 21. september, troede jeg, at jeg havde haft mareridt.
 
- Jeg vil gerne på egne vegne og holdets vegne sige undskyld til vores trofaste fans. Godt nok er Horsens hold et af de bedste i 1. division, og det er ok at tabe - men ikke med 8-1. Det er en blamage for klubben.
 
Christian Andersen: Vi skal bevare roen og ikke gå i panik
Foto: Niels Buch
- Vejle er også et af de bedste hold i 1. division, men jeg tror og håber, at der kommer en trods reaktion, og at holdet vil gå ud og levere en god kamp, siger Christian og fortsætter:
 
- Efter min mening spiller vi med det bedste hold. Der kan vel altid diskuteres, om en eller to pladser burde være besat af andre spillere, men det er vigtigt, at træner teamet bevarer roen, ikke går i panik og stadigvæk husker på, at vores målsætning er at redde livet i 1. division. Det vil sige, at vi skal være klar til de kampe, hvor vi møder hold, som vi skal
sammenligne os med. I kampene mod Brabrand, Kolding, Skive, Hvidovre, Roskilde og Thisted skal der kæmpes for Frem, slutter Christian Andersen.
 
Lørdag 26. september kl. 14.45 Frem - Vejle i Valby Idrætspark
 
nbu
 
 
 
 
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                                                 
                     
                                           
                                           
                                                                 
                                           
                                           
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -