facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Giver selvtilliden point i Horsens?

18. september 2009
Hvis der er en, der kan få travlt, er det Mads Nielsen
Foto: Niels Buch
Et Frem hold, der fik samlet selvtillid og optimisme, er klar til at løbe på banen på søndag mod AC Horsens på udebane efter en fortjent uafgjort kamp mod Viborg.
 
Efter at have været nede med 0 - 2 fik Frem vendt kampen, så den sluttede 2 - 2 og det var ikke mange millimeter Frem var fra at komme foran i slutminutterne.
 
Dette resultat og indstillingen under kampen skal naturligvis bruges i den meget svære udekamp mod AC Horsens i en kamp, hvor vi har alt at vinde og intet at tabe.
 
AC Horsens spillede i søndags på udebane mod Lyngby og tabte noget ufortjent med 2 - 1 og skal derfor have point mod Frem, da deres målsætning er helt klar: de vil tilbage til SAS ligaen efter denne sæson.
 
Tim Ilsø er også bundsolid i midterforsvaret
Foto: Niels Buch
Til AC Horsens hjemmeside siger deres cheftræner efter kampen mod Lyngby:
 
- Vi begyndte fint og lagde et godt pres på Lyngby, hvilket resulterede i to-tre gode muligheder, men det virkede som om, at vi inviterede Lyngby ind i kampen igen. De fik et frispark, som de udnyttede godt og de viste stor effektivitet. Vi stressede lidt og haltede efter i perioder af kampen, vurderer cheftræner Johnny Mølby.
 
- Spillemæssigt har vi en del områder, hvor vi kan forbedre os. Det gælder blandt andet vores pasninger, den sidste aflevering og skarpheden foran mål, fortsætter Johnny Mølby.
 
Han havde for første gang Alioune Kebe med i startopstillingen, og den fysisk stærke angriber skabte en masse ravage i Lyngby-forsvaret.
 
- Vi ville gerne bruge Alioune Kebes fysik i angrebet, men vi skal lære at bruge ham bedre. Spillerne rundt omkring ham skal være bedre til at positionere sig, konstaterer Johnny Mølby.
 
Efter nedrykningen har AC Horsens i sommerpausen foretaget disse justeringer af deres trup: Nye i truppen er Johnny Mølby fra  AGF - cheftræner, Rasmus Katholm fra FC Fredericia, Kenneth Stenild fra AaB - målmand, Ruan Queiroz de Paula Alfonso fra Brasilliense Futbol Clube, Alioune Kebe fra Paris FC, Nicklas Monberg fra egne rækker, Issy Nakajima-Farran fra FCN og Paris Nakajima-Farran fra Næstved. Ud af truppen er gået: Besart Berisha til Burnley - lejemål ophørt, Lasse Sørensen til FC Roskilde - målmand, Mads Riper stoppet, Henrik Jensen cheftræner og Kenneth Emil Petersen til AaB.
 
Manden, der kan løbe solen sort. Jesper Christjansen får en travl dag i Horsens
Foto: Niels Buch
AC Horsens råder over et af 1. divisions bedste hold og er en af kandidaterne til oprykning til SAS ligaen. Ser man på Horsens hold, så har de en rutineret målmand i Søren Jochumsen og en solid forsvarsspiller i Morten Rasmussen, som gerne går med i angrebene. På den defensive midtbane er rutinerede Allan Søgaard, og på den offensive midtbane er Martin Spelmann. I angrebet har de fysisk stærke Alioune Kebe, som er stærk i hovedspillet, hurtige Gilberto Manzena eller altid målfarlige Rasmus Katholm. Sidst, men ikke mindst, har de på den ene kant hurtige Issy Nakajima-Farran, så ingen tvivl om, at det er et meget stærkt mandskab, Frem skal op imod.
 
Frem har nu fået en succesoplevelse og dermed fået tanket selvtillid, men ikke mindst fået det første point på kontoen. Disse ting skulle gerne udmønte sig i en gedigen holdindsats, som den holdet præsterede mod Viborg. Det er disse takter, der skal bygges videre på i søndagens kamp imod AC Horsens.
 
- Så gælder det Horsens, som måske er rækkens bedste hold, siger Christian Andersen
 
- Specielt har de rigtige dygtige angriber i Gilberto Macena, som er en god dribler og meget hurtig - Rasmus Katholm, som har været topscorer i 1. division og Alioune Kebe, en spiller meget lig Gilberto, som er hurtig og meget aggressiv.
 
- Det er vist det hold, der har flest spillere med superliga erfaring i 1. Division, siger Christian, men gudskelov er en af de mest rutinerede Niels Lodberg i karantæne.
 
Vi skal ikke være bange for Horsens, siger Christian Andersen
Foto: Niels Buch
- Vi skal ikke være bange for Horsens, men have stor respekt. Deres sidste kamp mod Lyngby viser, at de ikke er urørlige.
 
- Jeg synes, at rokeringen med Tim Ilsø ind som forstopper gjorde vores bageste kæde mere solid, men stadigvæk har vi lidt problemer med vores kanter, som vi arbejder meget med at forstærke. Vi har haft en god uge, point giver lyst og glæde til at træne, siger cheftræneren.
 
- Efter reducering til 1-2 mod Viborg viste vores hold, at det kan spille fodbold på højt plan. Det må have givet spillerne selvtillid, og det er det, vi har brug for tro på - at vi kan vinde kampe. Troen på at der kan spilles til nul skal bevares, og det var utroligt vigtigt, at Mads Nielsen stod en god kamp mod Viborg og helt fortjent blev kampens Fremmer. Det må han gerne blive flere gange i år, slutter Christian Andersen.
 
Søndag 20. september kl. 16.00 AC Horsens - Frem på CASA Arena Horsens
 
nbu
 
 
 
 
                                           
                                           
                                           
                                           
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -