facebooksøg
Boldklubben FREM

Endelig point på kontoen

13. september 2009
For første gang i sæsonen - sammenholdsklyngen
Foto: Niels Buch
På forhånd var Viborg storfavorit. Ganske vidst har deres hold ikke levet helt op til deres tilskueres forventning, for inden dagens kamp havde de kun fået 7 point. Frem kunne næsten ikke andet end at overraske. For første gang, så længe jeg lige umiddelbart kan huske tilbage, havde Frem en skadesfri trup, og det er endda fratrukket Martin E. Jensens langvarige skade. Det var dog alligevel kun blevet til en enkelt ændring i startopstillingen, idet Jonas Tór Næs igen var til rådighed.
Viborg satte sig på spillet fra kampens start. Frem havde visse problemer med at komme i gang, og det var da også Viborg, der havde kampens første chance i det 3. minut, da et indlæg fra venstre side fik lov til at passere forbi en fri Søren Vestergaard og ud til Razak Pingpong, der meget fri sendte bolden højt over Frems mål. Efter 9. minutters spil var Søren Vestergaard på spil igen, da Joachim Bjerg dækkede ham elendigt op, men heldigvis for Frem headede han bolden forbi Frems mål.
Frem havde ikke ret meget at byde på - dog havde Frem en mindre mulighed i det 14. minut, da Søren Weibel opfangede en fejlaflevering fra en Viborg spiller. Weibel sendte bolden ud i venstre side til Thomas Krause, som sendte bolden ind foran mål, hvor ingen - hverken Frem eller Viborg spillere - fik fat i bolden.
Frem presser i 1. halvleg
Foto: Niels Buch
I kampens 22. minut modtog Søren Vestergaard igen et indlæg og var faktisk alene med Mads Nielsen, som dog gik flot ud og fik blokeret. I kampens 26. minut fik Viborg tildelt et frispark 8 meter fra feltet. George Popkhadze tog sparket direkte, men Mads gik ud og fik reddet ved den ene opstander. 2 minutter senere forsøgte samme Popkhadze sig direkte på et hjørnespark, men igen fik Mads reddet.
Frem havde sin første rigtig store chance i det 37. minut, da Søren Weibel tog en dribletur igennem Viborgs straffesparksfelt. Ingen Viborg spillere gik til ham, formentlig af frygt for at begå straffe, men Weibel valgte dog en tværaflevering i stedet for at skyde selv, men der var i øvrigt ingen Frem spillere til at modtage tværafleveringen. I minuttet efter var Frem igen på færde. Patrik Wozniacki løftede bolden smart ind i feltet til Danny Andersen, men Viborgs målmand Robert Veselovsky gik ud og fik blokeret Danny Andersens skud.
Reducering til 1-2 af Samir Haiba
Foto: Niels Buch
Man sad og følte, at Frem havde overstået det værste uvejr, og Frems spil var begyndt at fungere. Det var derfor ærgerligt, at Viborg i det 44. minut fik scoret et dumt mål, da Jonas Tór Næs gik fejl af en høj fremlægning mod Razak Pingpong - og selv om Jonas forsøgte at gøre skaden god igen, lykkedes det Pingpong at slippe til baglinjen, hvor han lagde bolden skråt bagud til Søren Vestergaard, der sendte bolden i nettet.
Fire minutter inde i anden halvleg syntes kampen afgjort, da Viborg scorede sit andet mål. Endnu en gang slap Razak Pingpong fri i højre side og tog turen langs baglinjen ind i feltet, hvor han spillede videre til Søren Vestergaard, som sendte bolden i mål. Målet fik Viborg til at tage en slapper, og Frem virkede lidt opgivende og fik ikke rigtig formået at skabe ret meget.
I kampens 61. minut havde Frem en mindre mulighed efter et langt indkast fra Jonas Tór Næs. Bolden havnede for fødderne af Jesper Christjansen, som fik afsluttet, men skuddet blev blokeret. Kort efter havde Viborg en mulighed. Et indlæg fra venstre side fik lov til at passere ind i midten af feltet, men Mads Nielsen gik ud og fik reddet for næsen af Søren Vestergaard.
I kampens 70. minut slap Thomas Krause lidt heldigt fri i feltet. Krause fik da også afsluttet, men skuddet blev rettet af og havnede i sidenettet. Det efterfølgende hjørnespark af Samir Haiba gav ikke noget, men returen havnede hos Haiba igen, og hans skruede hårde skud/indlæg midt på Viborgs banehalvdel i højreside snød Viborgs noget fejlplacerede målmand og gik i mål.
Så er der udlignet til 2-2 af Mustafa Bozkurt
Foto: Niels Buch
Så var det ligesom at Frem var oven på, og da Viborgs farlige Razak Pingpong kort efter blev skiftet ud vendte kampen totalt. Jonas Tór Næs, som havde haft sine problemer med Pingpong, blev frigjort, hvilket gav en række gode indlæg. Et af disse indlæg, snittede hovedet på Jesper Christjansen og havnede hos en fri Mustafa Bozkurt, som bankede bolden i mål via en Viborg spiller, og så havde Frem udlignet.
I kampens sidste minutter virkede Viborg lidt desperate. De få chancer de havde i slutningen af kampen blev forhastede og løb ud i ingenting, og Mads Nielsen fik også fat på et par bolde. I den anden ende havde Søren Weibel en mulighed i det 89. minut med et langskud, som blev reddet af Viborgs målmand.
Kampen sluttede 2-2, og endelig fik Frem lidt ud af anstrengelserne over for Viborgs fuldtidsprofessionelle spillere. Periodemæssigt spillede Frem godt, og det var lidt af en genistreg at lade Tim Ilsø spille i det centrale forsvar, hvilket var en styrkelse, og det gjorde også Joachim Bjerg bedre. Mange vil nok bebrejde Jonas Tór Næs de to mål, men til det vil jeg sige, at han spillede over for måske rækkens bedste og hurtigste kantspiller, som er meget svær at stoppe. Frems bedste var efter min mening Mads Nielsen i målet, som havde mange sikre indgreb.
Næste kamp er ude mod AC Horsens på søndag 20. september kl. 16:00
1. Division 13. september 2009 kl. 15.00 i Valby Idrætspark
 
Tak for støtten og hjælpen
Foto: Niels Buch
Frem - Viborg 2-2 (0-1)
0-1 Søren Vestergård (44)
0-2 Søren Vestergård (49)
1-2 Samir Haiba (71)
2-2 Mustafa Bozkurt (83)
Frems opstilling:
Mads Nielsen
Jonas Tór Næs, Tim Ilsø (anf.), Joachim Bjerg, Samir Haiba
Thomas Krause, Mikael Simonsen (82, Martin Jürgensen), Jesper Christjansen, Patrik Wozniacki (50, Mustafa Bozkurt)
Danny Andersen (69, Prince Nana), Søren Weibel
Reservemålmand: Jakob Køhler Hansen
Ubenyttede reserver: Martin Jørgensen, Frank Palka Jensen
Advarsel: Mikael Simonsen, Frem (31)
Tilskuere: 723
Dommer: Jens Jørgen Jensen, København S
Ref. CMH
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -