facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Den første af tre svære kampe

11. september 2009
Jonas Tór Næs klar igen efter to landskampe for Færøerne
Foto: Niels Buch
Når Boldklubben Frem på søndag tager imod Viborg FF i Valby Idrætspark kl. 15.00, møder vi et hold, der har fået optimismen tilbage efter en 1 - 0 sejr over Lyngby.
 
Til Viborgs hjemmeside siger forsvarsspilleren Jesper Lindegaard:
 
- Kampen udviklede sig rigtigt godt for os, ikke mindst fordi vi selv fremtvang den udvikling af kampen via vort eget gode spil. Vi kom foran og var ovenpå rent mentalt og følte egentlig hele kampen igennem, at vi havde fuld kontrol over Lyngbys offensiv.
 
Jesper Lindegaard er fuld af fortrøstning inden opgøret mod Frem og siger:
 
- Jeg synes der er grobund for optimisme, vi skal bare blive ved med at tro på os selv. Så er jeg ikke i tvivl om, at vi kan få mange gode oplevelser som denne mod Lyngby. Lige nu peger pilen i hvert fald opad, og det skal vi så bare sørge for den bliver ved med. Også efter kampen mod Frem.
 
Så stor kan optimismen blive efter en sejr. Viborg har i denne sæson høstet 7 point og en målscore på 5 - 5. Inden sæsonstart havde Viborg som målsætning at spille med om oprykning, men denne målsætning er blevet justeret ned, da de ikke har fået den start på sæsonen, som de havde regnet med.
 
Mustafa Bozkurt klar igen efter karantæne
Foto: Niels Buch              
I sommerpausen har Viborg FF fået tilgang af Lars Søndergaard cheftræner fra Red Bull Salzburg, Lasse Ankjær fra Skive, Razak Pimpong fra Al-Masri og Jonas Thorsen fra AGF 2. Samtidig har de sagt farvel til Dan Anthon Johansen til Hvidovre, Thomas Røll, Thomas Tengsted og Jesper Andersen er stoppet, Lasse Kryger til FC Fredericia,  Rurik Gisalson til OB, Nick Ragus til Brabrand samt Mikkel Rask og Sebastian Göransson ukendt.
 
Der er ingen tvivl om, at Viborg er et stærkt fysisk hold, der kan skræmme mange modstandere. Samtidig har de nogle rigtigt gode angribere. Hurtigløberen Christian Olsen, Søren Ulrik Vestergaard, Christian Muomaife og på den ene kant Razak Pimpong, der er god til at drible ind i banen og så skyde på mål. Umidelbart virker det som om, at deres forsvar, selvom det er kompakt, er til at tale med.
 
For Boldklubben Frem gælder kun en ting i denne sæson og det er overlevelse. Indtil nu er det ikke blevet til point, men har givet en målscore på 5 - 16, så enhver kan se, hvor det er galt.
 
Der skal ganske enkelt lukkes af i forsvaret og ikke tages smarte driblinger. Nej, bolden skal sparkes langt ud af kommunen, når det brænder på. Midtbanen har en stor opgave - både med at hjælpe forsvaret, men også være med til at støtte angrebet og i den forbindelse skyde noget mere på mål fra distancen.
 
Der bliver brug for meget muskelkraft fra Mikael Simonsen på midtbanen
Foto: Niels Buch
Frem står nu overfor tre meget svære kampe. Søndagens kamp mod Viborg, dernæst AC Horsens på udebane og endelig Vejle Boldklub hjemme i Valby Idrætspark.
 
Skal der point på kontoen i disse kampe, så skal al snak om pænt og poleret fodbold lægges på hylden, for det eneste der tæller er fight fra start til slut. Alle ved, at en dårlig stime lige pludselig knækker og så begynder resultaterne at komme - og det ville være helt fint hvis, Frem i søndagens kamp kan tage det første skridt og dermed samle selvtillid til de to næste kampe.
 
Vi har talt med cheftræner Christian Andersen inden søndagens kamp mod Viborg, der udtaler:
 
- 6 kampe, og de forudgående 5 uden point. Er Frem så dårlig, spørger Christian Andersen og svarer: Nej, det synes vi ikke. Vi har spillet godt, været foran både mod AB og FC FYN, men er hele tiden blevet straffet for nogle personlige fejl. Modstanderne har fået alt for lette mål, hvor vi må kæmpe hårdt for vores mål.
 
Vi rykker lidt rundt på brikkerne i forsvaret, siger Christian Andersen
Foto: Niels Buch
- Vi arbejder hårdt til træning, siger Christian Andersen, for at finde den rigtige forsvarskombination. Jeg håber, at den er klar mod Viborg
 
- Jonas Tór Næs er tilbage fra landsholdet, hvor Færøerne vandt den sidste kamp. Vi sætter Tim Ilsø ind som forstopper ved siden af Joakim Bjerg. Disse to spillere må ikke forlade vores 6 meter område, da det er her, der er blevet scoret mod os hver gang, siger cheftræneren.
 
- Lige nu sidder jeg og ser Viborg mod Lyngby, hvor Viborg vinder 1- 0, og jeg må konstatere, at Viborg også har haft en lidt skuffende start med 7 point i 5 kampe. Vi skal især være på vagt over for Razak Pimpong og Christian Olsen, som begge er lynhurtige, siger Christian Andersen.
 
Ellers er der godt nyt fra træningsbanen. Martin E Jensen er begyndt at træne med resten af truppen og spillede i går med, da vi spillede elleve mod elleve, slutter Christian Andersen.
 
Søndag den 16. september kl. 15.00 Frem - Viborg FF i Valby Idrætspark
 
nbu              
                                           
                                           
                                                                 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -