facebooksøg
Boldklubben FREM

Fremgang, der nu skal føres ud i livet

3. september 2009
Joachim Bjerg skal sørge for at få lukket hullerne i forsvaret
Foto: Niels Buch
Der er ingen tvivl om, at der i sidste søndags kamp mod AB var stor fremgang at spore på Boldklubben Frems hold, selv det blev til et nederlag på 2 - 4. Frem havde mange positive elementer fra kampen at tage med hjem fra Gladsaxe Stadion. Det gælder både forsvar, midtbane og angreb, så umiddelbart ser det ud som om, at holdet nu har fået det nødvendige antal kampe i benene, så vi kan forvente, at der også kommer point ind på kontoen.
 
På søndag gælder det så FC Fyn på Odense Atletik Stadion, som vi aldrig har spillet imod. En af de kampe, hvor der skal point på kontoen, koste hvad det vil.
 
FC Fyn tabte søndagens kamp på udebane til Lyngby med 1 - 2, men har slået Næstved på udebane med 2 - 0, så det er ikke et hold, der må undervurderes.
 
Lyngby skriver på deres hjemmeside: FC Fyn kom til kampen på Lyngby Stadion som undertippede, men gæsterne gik ganske uimponeret til sagen, selvom det dog var i et noget defensivt format. 11 mand i feltet ved de fleste defensive dødbolde og med et hårdtarbejdende forsvar, der sjældent lod Lyngby folkene komme til afslutninger. Det var en jævnbyrdig affære stort set fra start til slut, hvor kun de sidste 15 minutter havde en dominerende part - nemlig Lyngby. Ellers var det frem og tilbage, ud og ind, lige langt alle vegne. Kort sagt: En jævnbyrdig kamp.
 
Frem kom også til Gladsaxe Stadion som undertippede, men ville det ikke sådan. Selv om Frem kom bagud, fik de udlignet og kom foran. På intet tidspunkt var der nogle der gav op. Selv om AB fik udlignet og kom foran, så blev Frem ved og ved, og kun uheld forhindrede, at der ikke kom point med hjem til Valby, som ellers havde været så ganske fortjent. Efter denne indsats er vendepunktet kommet. Hele holdet fik vist, at viljen til sejr er til stede, og det er den, der skal bruges i de kommende kampe.
 
Altid flittige Jesper Christjansen huserer på midtbanen
Foto: Niels Buch
FC Fyn er en overbygning af B 1909, B 1913 og Dalum, som første gang optrådte som FC Fyn i 2. division vest i sæsonen 2006 - 07.
 
Det er ikke meget, vi kender til FC Fyns spillere, så vi bringer ikke, hvilke spillere der er kommet til eller er gået fra i sommerpausen. Dog skal det nævnes, at Claus Petersen, der tidligere har spillet for Kolding FC, nu spiller for FC Fyn.
 
Til 442.dk siger FC Fyns assistenttræner Sune Heilbo:
 
- Vi kommer alt for hurtigt bagud i kampene, og så har vi ikke så mange spillere med 1. divisions erfaring, så vi har meget at arbejde på endnu.
 
Set med Frem øjne er det et hold, vi ikke kender ret meget til, og derfor skal vi holde fokus på vores eget spil og ikke undervurdere modstanderen.
 
Danny Andersen viste sit store løbepensum og næse for mål mod AB
Foto: Niels Buch
Tidspunktet må være kommet, hvor holdet med et passende antal kampe i benene viser det, de kan, og som der blev vist mange prøver på i kampen mod AB. Med en lige så viljestærk indsats i kampen mod FC Fyn, er der alt mulig grund til at tro på, at der nu kommer point.
 
- Det lysner, skriver pressen efter vores kamp mod AB, siger cheftræner Christian Andersen, men atter ingen point.
 
- Hvis vi bliver ved med at lave store individuelle fejl kan vi tabe til alle hold, men hvis vi holder op med disse fejl kan vi vinde over alle hold, siger Christian og fortsætter.
 
- For første gang i år så jeg et FREM hold, der spillede som et 1. divisionshold mod AB, og der er ingen tvivl om, at det går fremad - men hvis vi ikke snart får nogle point, vil holdet begynde at miste selvtilliden, siger cheftræneren fortsætter: …. og det er det værste, der kan ske.
 
- Vi skal møde FC Fyn, og jeg må med skam meddele, at jeg aldrig har set holdet spille, siger Christian, men jeg ved, at de har hentet 7 nye spiller siden de rykkede op, så de må også have nogle problemer med at få spillet holdet sammen.
 
Holder vi op med at lave fejl, så kan vi slå alle hold, siger Christian Andersen
Foto: Niels Buch
- Disse kampe afgøres med de små marginaler, så jeg håber og tror, at det er vores tur til at have marginalerne på vores side, fastslår Christian.
 
Om holdet til søndagens kamp siger Christian Andersen:
 
- Vi har Mads Nielsen på mål efter hans sygdom, og Frank Palka Jensen er forhåbentlig også klar igen - og så bliver Danny Andersen bedre fra kamp til kamp. Desværre kommer vi til at mangle Jonas Tór Næs, der er med til landskampe for Færøerne, slutter Christian.
 
Søndag 6. september kl. 19.00 FC Fyn - Frem på Odense Atletik Stadion
 
nbu
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -