facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Vanskelig udekamp på søndag

28. august 2009
Frank Palka Jensen har gjort det godt, efter han er vendt tilbage
Foto: Niels Buch
I fodbold skal man nogle gange så grueligt meget igennem, før det bliver godt - og sådan er det for Boldklubben Frem i denne sæson. Lige fra start er det blevet meldt ud, at denne sæson er et spørgsmål om overlevelse i 1. division.
 
Men at der allerede er nogle, der efter kun tre runder har dømt Frem ude og er begyndt at hænge med næbet er fejlagtigt. Der er stadigvæk 27 kampe at hente point i, og efterhånden som det nye hold får flere kampe i benene, begynder resultaterne også at komme.
 
Så op med humøret - og lad os forsøge at drille AB i søndagens kamp på Gladsaxe Stadion.
 
AB har op til denne sæson proklameret, at deres mål er oprykning til SAS ligaen - hverken mere eller mindre. Derfor er der kommet disse forstærkninger til klubben: Jesper Håkansson      og Thomas Seidelin (målmand) fra Frem, Carsten Fredgaard fra Randers FC, Jacob Berthelsen fra Brøndby (leje til 31.12.09) og Nicki Christensen fra AC Horsens. Til gengæld har AB sagt farvel til disse spillere: Stefan Campagnolo (målmand) stoppet, Henrik Strøbæk (målmand), Martin Heinze og Thomas Jari Jørgensen - ukendt, Kenni Olsen til FCN fra leje, Christian Høgni Jacobsen til Færøerne og Philip Manneh Andersen til Stenløse - leje ½ år.
 
Ud over forstærkningerne der er kommet til, råder AB over mange dygtige spillere, og vi skal her nævne nogle af dem: Målmand Jens Waltorp er en sikker sidste skanse, Casper Andersen er en solid og effektiv stopper, Peter Benjaminsen og David Boysen er to gode kantspillere, Poul Hübertz og Simon Bræmer er to farlige angribere, og det hele bliver bundet sammen af anfører Klaus Lykke, der er manden, som altid går forrest.
 
Det er det, Boldklubben Frem skal op imod på søndag, og det kan blive en vanskelig opgave at løse - men ingen opgaver er uløselige, hvis viljen er der.
 
Så er Danny Andersen blevet sin skade kvit
Foto: Niels Buch
Frem største problem her og nu er, at forsvaret er for flinke ved modstanderne. Der skal ganske enkelt til at takles igennem, og bolden skal sparkes langt udover kommunegrænsen. Og midtbanen - som er meget løbevillige - skal se at få styr på deres afleveringer, så bolden ikke hele tiden kommer retur i hovedet på forsvaret, og så må de meget gerne være lidt mere offensive i deres spil, så de også kan støtte angriberne.
 
Forsvarsmæssigt er der blevet rettet en del op, efter at Frank Palka Jensen er kommet med på holdet igen efter en skadespause, og nu er angriberen Danny Andersen også klar igen fra en skadespause, hvilket gerne skulle hjælpe på helheden.
 
På søndag kan Frem kun overraske ved at gå ud og skabe et godt resultat på Gladsaxe Stadion, og det kan de ved at stå sammen som et hold, hvor alle hjælper alle og ingen er bange for at tage en ekstra løbetur for en medspiller, der er blevet hængende i en kontra eller mangler i det defensive.
 
Nogle siger, at man kan hvad man vil - Lad Boldklubben Frem nu gå ud og vise viljen på søndag.
 
Jeg har et godt kendskab til AB, siger Christian Andersen
Foto: Niels Buch
Christian Andersen siger inden kampen mod AB:
 
- Efter to svære kampe i Valby, først mod Lyngby og derefter i pokalen mod HB Køge - begge kampe med desværre nederlag - kommer der nu en svær udekamp på Gladsaxe stadion. Jeg håber, at vi har lært af de 2 kampe, da det ellers kan blive svært mod et hold som AB, der altid har spillet hurtigt og teknisk godt fodbold.
 
- Hvad er så, det vi har lært, spørger Christian – jo, at der skal spilles meget mere kontant i alle nærkampe, som skal vindes af en Fremspiller. Vi skal undgå de lette pasningsfejl og vores kæder skal hænge bedre sammen i dybden. Endelig må afstanden mellem midtbane og front ikke blive for stor.
 
- Jeg synes, at disse ting bliver bedre kamp for kamp, og jeg synes også, at flere af spillerne er ved at få rusten af og nærmere sig det niveau, som de var kendte for, siger Christian Andersen og fortsætter:
 
- Det er også glædeligt, at vi nu igen kan råde over at Danny Andersen, som er klar efter en lang pause, og jeg regner også med, at Patrik Wozniacki er klar igen efter sin ankelskade.
 
- Jeg synes også, at Jonas Tór Næs bliver en gevinst for Frem, da vi har været lidt sårbare på back-pladserne
 
- AB har sat sig selv lidt under pres ved at melde så hårdt ud om, at kun er der en ting der tæller i 2009/10, nemlig oprykning. Det har gjort, at deres spil har været lidt stresset i de 3 første kampe, men de har ikke tabt, og det viser lidt om deres klasse
 
- Jeg har et godt kendskab til AB, og vi skal ud og spille kontant og håbe, at vi ikke igen får udfald i ca.10 minutter af kampen, som vi har haft i alle 3 turneringskampe. Vi skal spille alle 90 minutter med stor koncentration og derved få vores første point, slutter cheftræner Christian Andersen
 
 
Søndag den 30. august kl. 15.00 AB - Frem på Gladsaxe Stadion                                       
                                           
nbu                                
                                     
                                           
                                           
                                           
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -