facebooksøg
Boldklubben FREM

Vanskelig hjemmekamp mod Lyngby

21. august 2009
Anfører Tim Ilsø skal have hevet hele holdet med
Foto: Niels Buch
Alle har vidst inden turneringen gik i gang, at denne sæson vil være en kamp for overlevelse i 1. division. Selvom Boldklubben Frem er begyndt sæsonen med to nederlag, er der ingen grund til at begynde at male fanden på væggen endnu.
 
Boldklubben Frem har vidst fra sæsonstart, at holdes først skulle spilles sammen, og at de fem træningskampe, der blev spillet, ikke var mod modstandere, der kunne sætte holdet op i et højere gear. Derfor handler det om, at spillerne får så mange kampe i benene som muligt, og når vi har nået 5 - 7 kampe inkl. pokalkampe, så er det tid for en bedømmelse.
 
Normalt præsterer et hold mere og bedre mod et godt hold, og netop et sådant skal Frem møde på søndag, hvor Lyngby Boldklub gæster Valby Idrætspark.
 
Lyngby Boldklub er kommet godt fra start med en 2 - 1 sejr over FC Fredericia på hjemmebane og uafgjort 2 - 2 i søndags på udebane mod AB. Lyngbys hold er et meget ungt hold, der er fantastisk hurtige i omstillingsspillet. Når modstanderne smider bolden væk eller laver en fejlaflevering, så går det hurtigt den anden vej.
 
Deres hold er bygget op omkring nogle rutinerede spiller: Rune Pedersen på mål og Jacob Bresemann og Morten Petersen i forsvaret, samt Kim Aabech i angrebet eller på midtbanen. Udover disse spillere er det også være at lægge mærke til Andreas Bjelleland, Lasse Rise og Jeppe Brandrup - og flere kunne nævnes.
 
Nu skal Olcay Senoglu have gang i målscoringen
Foto: Niels Buch
Lyngby har i sommerpausen foretaget disse udskiftninger i spillertruppen. Til er kommet Rasmus Marvits, Brønshøj fra leje og Jeppe Brandrup fra Silkeborg. Og disse har sagt farvel og tak: Adeshina Lawal til Vejle fra leje, Martin Christensen til Charlton fra leje, Matti Lund Nielsen til OB fra leje, Alexander Fischer til Randers FC, Mads Timm til ukendt, Andreas Wihlborg til Trelleborg fra leje, Dennis Bo Mortensen til B 93, Bent Christensen assistenttræner og Dennis Foss Nielsen, assistenttræner til ukendt og Lasse Qvist til Nordvest FC.
 
I forhold til Boldklubben Frems kamp i søndags mod FC Fredericia har der været meget at arbejde med i ugens løb - ikke mindst pasningsspillet og de alt for mange sjuskede fejlafleveringer. Dem er der helt bestemt ikke råd til mod Lyngby, da de vil blive straffet med det sammen. Der er forhåbentligt også blevet arbejdet med, at det lige for tiden ikke handler om det polerede fodboldspil, men at optræde som et hold, hvor alle hjælper alle. Hertil skal lægges, at der skal mere energi, lyd og fight ind i spillet, og så skal bolden ikke spilles ud af Frems straffesparksfelt, hvis man er presset - den skal tværtimod sparkes langt ud af kommunen.
 
Midtbanen har ikke kun defensive opgaver. De skal også være med i det opbyggende spil og sætte angriberne i scene, så holdet kan få scoret nogle mål og dermed få de første point.
 
Ingen skal være i tvivl om, at cheftræner Christian Andersen har haft fuld fokus i ugens løb på de fejl, der blev begået mod FC Fredericia, så de er rettet til søndagens opgør mod Lyngby Boldklub. En kamp der bliver svær, men ikke umulig.
 
Lyngby har til tider vist svagheder i de bageste kæder, men er til gengæld uhyre farlige i omstillinspillet og kontraspillet, og det er lige præcist her, vi skal sætte stopklodsen i, samtidig med at deres forsvar skal sættes under pres. Det kræver stor løbevillighed af Frems spillere - en indsats, som holdet gerne vil yde for at få point på kontoen.
 
Christian Andersen har haft nok at rette i denne uge
Foto: Niels Buch
- Vi har efter min mening ikke fået den bedste start på turneringen, siger cheftræner Christian Andersen, på trods af at der har været en rigtig god stemning i truppen, både til kamp og til træning. En af årsagerne kan være, at vi desværre ikke har mødt modstandere i træningskampene, der har været stærke nok, og derved har vi måske fået en falsk tryghedsfornemmelse af vores egen styrke.
 
Christian Andersen siger videre:
 
- Vi har lavet for mange lette fejl i turneringskampene, som er blevet straffet hårdt.
 
På søndag skal vi møde rækkens måske bedste omstillingshold, så vi skal forsøge at spille mere kynisk fodbold - ikke tage risici - men spille mere direkte, siger cheftræneren og fortsætter:
 
- Lyngby har et hold, som er bygget op omkring målmand Rune Pedersen, forstopper og anfører Morten Pedersen samt midtbanespilleren Kim Aabeck - alle tre spillere med stor rutine, ellers er det unge spillere fra Lyngbys store talent fabrik. De spiller frisk og hurtigt, men vi kan også slå Lyngby, hvis vi spiller op til det, jeg mener, er holdets styrke.
 
- Gejst, vilje, sammenhold og stor styrke fra et stort hjemmepublikum er det, der skal til, slutter Christian Andersen.
 
Søndag 23. august kl. 13.00 Frem - Lyngby i Valby Idrætspark
 
nbu
                            
                                           
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -