facebooksøg
Boldklubben FREM

Kan Fredericias fæstninger holde stand

14. august 2009
Midterforsvarer Joachim Bjerg bliver bedre og bedre
Foto: Niels Buch
Så er sæsonen for alvor skudt i gang med sæson premiere i søndags, EB Cup onsdag og første udekamp i denne sæson nu på søndag mod FC Fredericia.
 
Boldklubben Frem har ofte haft problemer, når de har skullet spille i det jyske, og disse problemer skal vi se at få løst, så der kan komme point på kontoen - også i Jylland.
 
FC Fredericia er en vanskelig modstander, som ofte har forvoldt Frem problemer, men problemer er til for at blive løst. I Fredericias premiere kamp i denne sæson tabte de med 2 - 1 på udebane til Lyngby, men cheftræner Peter Sørensen fra Fredericia mener, at den kamp godt kunne have gået anderledes, hvis de havde udnyttet deres chancer i 1. halvleg og scoret på et straffespark.
 
Cheftræner Peter Sørensen siger om kampen mod Boldklubben Frem:
 
- Vi skal nu møde et rekonstrueret Frem hold: Et hold der består af mange dygtige spillere, hvor mange har noget så sjældent som sjæl i klubben. De har naturligvis ryggen mod muren, men vil som tiden går blive bedre og bedre som hold betragtet, siger Peter Sørensen til FC Fredericias hjemmeside og fortsætter:
 
Kadir Mumuni danner en godt midterakse i forsvaret med Joachim Bjerg
Foto: Niels Buch
- Frem har sat den navnkundige og rutinerede træner Christian Andersen i spidsen for holdet. En karismatisk mand, der ikke kun beriger vores spil med faglig kompetence, men også har sine meningers mod, der bringer noget tiltrængt farve ind i det danske fodboldunivers, der til tider bliver lidt gråt med kedelige, uinteressante og holdningsløse udtalelser fra aktørerne, slutter Peter Sørensen.
 
FC Fredericia har i sommerpausen fået til gang af tre meget kompetente spillere: Morten Friis Emmen og Lasse Kryger fra Viborg FF og Søren Pallesen fra Vejle. Til gengæld har de måttet sige farvel til deres topscorer Rasmus Katholm, der er taget til AC Horsens, samt Rune Nielsen, Morten Kirk og Anders Mandrup.
 
Af spillere, som Frem skal holde et særligt øje med, kan blandt andre nævnes Brian Fakkenor, Søren Pallesen, Søren Philip, Lasse Kryger, Hans Jørgen Haysen og Morten Friis, så der bliver rigelig at se til for det Frem hold, der løber på banen.
 
Boldklubben Frem ved, at det er en vanskelig opgave, der venter dem i Fredericia, men på den anden side har Frem alt at vinde og intet at tabe. Holdet skal naturligvis tage de positive ting med, der er fra den første kamp mod Næstved. Havde Frem fået sparket bolden i kassen på de chancer som blev skabt, så havde Næstved kampen også fået et andet udfald.
 
Nu skal Søren Weibel til at sparke nogle bolde i kassen
Foto: Niels Buch
En ting skal man huske på, når holdet bedømmes er den korte tid, der har været til at få så mange nye spillere til at fungere sammen med de spillere, Boldklubben Frem havde. Sådan noget tager tid, og med den korte sommerpause har der ikke været megen tid, så det er blot at blive ved med at klø på, så sidder den lige pludselig i skabet - og hvorfor ikke på søndag.
 
Frems cheftræner Christian Andersen siger:
 
- Vi tager til Fredericia med stor respekt for dem, og det er min opfattelse, at de er blevet forstærket væsentligt ved tilgangen af Morten Friis og Lasse Kryger.
 
- På den anden side finder jeg, at vores midterforsvar med Kadir Mumuni og Joachim Bjerg bliver bedre og bedre kamp for kamp, så kan de fortsætte den positive udvikling, kommer vort forsvar til at stå godt - og det har vi netop brug for mod et hold som FC Fredericia.
 
- Min fodboldfilosofi er, at en fodboldbane er en fodboldbane, uanset hvor den ligger i landet, så vi tager til Fredericia og spiller på præcis samme måde, som vi ville gøre i Valby Idrætspark. For mig handler det om, at vores hold spiller på samme måde, uanset hvor vi spiller henne, slutter Christian Andersen.
 
Søndag 16. august kl. 15.00 FC Fredericia - Frem på Monjasa Park
 
nbu
Christian Andersen: En fodboldbane er en fodboldbane, uanset hvor den ligger
Foto: Niels Buch
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -