facebooksøg
Boldklubben FREM

Kedeligt, men videre i EB Cup

13. august 2009
Anfører Tim Ilsø trækker lod til to timers kamp
Foto: Niels Buch
Onsdag aften spillede Frem pokalkamp ude mod den nye fusionsklub BGA (Boldklubben Glostrup / Albertslund). Om tidspunktet onsdag aften samtidig med en landskamp i nabolaget var særlig smart skal jeg ikke kommentere yderligere, blot konstatere, at kampen trak 271 tilskuere, hvor hovedparten kom fra Frem.
 
For Frems vedkommende var det blevet til et par enkelte ændringer. Målmand Tonny Brogaard vogtede målet, mens Olcay Senoglu havde overtaget pladsen i angrebet i stedet for Prince Nana, og Martin Jürgensen havde erstattet en skadet Mikael Simonsen.
 
Som overskriften antyder, var kampen temmelig kedelig - specielt 1. halvleg var ligegodt svær at komme igennem med åbne øjne. Frem havde godt nok hovedparten af spillet, eller snarere 80 %, men chancer var der meget få af. Første chance i kampen var et optimistisk langskud fra Martin Jürgensen, men afstanden til målet var nok for lang, for BGAs målmand fik let reddet.
 
I det 26. minut forsøgte Olcay Senoglu sig med et skud, men forbi mål. BGA var sjældne gæster i nærheden af Frems mål, og de havde deres eneste forsøg mod Fremmålet i det 28. minut, hvor Rasmus Dalland forsøgte sig, ligeledes med et skud fra distancen, men det var ingen sag for Tonny Brogaard at redde.
 
Thomas Krause er over en BGA'er
Foto: Niels Buch
I kampens 39. minut sendte Martin Jürgensen bolden direkte i sidenettet efter et frispark. Noget af det Frem manglede var gennembrud, og når det endelig skete, som i det 44. minut, var det rigtig farligt. Jesper Christjansen tog en dribletur igennem BGAs forsvar og afsluttede, men målmand John Lundbye fik reddet med fingerspidserne til hjørnespark.
 
Jeg tror, netop det med gennembruddene var noget af det, Christian Andersen talte med spillerne om i pausen, for Frem var væsentlig skarpere i 2. halvleg, og i det 49. minut blev bolden spillet i dybden til Olcay Senoglu, som et par meter fra baglinjen spillede på tværs til Patrik Wozniacki, der desværre sendte bolden højt over et tomt mål. Havde Wozniacki ramt bolden med alt andet end foden, var den sikkert gået i mål.
 
Bare 3 minutter senere forsøgte Martin Jürgensen sig med en first-timer. Desværre tog bolden undersiden af overliggeren og sprang ud igen. Gad vide om overliggeren stadigvæk vibrerer derude. Derefter var det åbenbart tid til en pause, for i kampens næste 20 minutter skete der absolut intet. Frems overtag i spillet blev ikke omsat til chancer, da man i kontrafaserne ikke kunne holde tempoet og ikke var direkte nok.
 
I kampens 73. minut forsøgte indskiftede Mustafa Bozkurt sig med et langskud - desværre tæt forbi mål. Fem minutter senere tog Søren Weibel en tur gennem BGAs forsvar og afsluttede lige på målmanden. BGA virkede trætte i kampens sidste 10 minutter, og Frem brændte den ene chance efter den anden. I det 83. minut forsøgte Søren Weibel sig med et saksespark, som BGAs målmand fik reddet til hjørnespark.
 
På det efterfølgende hjørnespark headede Søren Weibel bolden lige på målmanden, og kort efter sendte Weibel Olcay Senoglu af sted med en dyb stikning, men BGAs målmand fik endnu en gang reddet. Prince Nana havde en kæmpe mulighed i det første overtidsminut, da han blev spillet fri, men hans afslutning ramte den ene opstander. BGA var aldrig tæt på at score, men Frem sløsede lidt med opdækningen i det 3. overtidsminut, da den tidligere Frem spiller Søren Krogh havde bolden i venstre side. BGA havde faktisk 4 mand inde i feltet, mens Frem kun havde 2. Det betød dog ikke så meget, for Søren Krogh så det ikke, og deres angreb løb ud i ingenting.
 
Kadir Mumuni scorede kampens enlige mål
Foto: Niels Buch
Halvfems minutter med 0-0 - og så var det tid til yderligere 30 minutter. Her var det Frem, der først var tæt på at score. Allerede i det første minut fik Prince Nana presset BGAs målmand til en fejl, hvilket betød at Olcay Senoglu fik en skudmulighed mod et mål uden målmand, men desværre nåede en markspiller på tværs og fik blokeret tæt på stregen.
 
I det 12. minut af den forlængede spilletid fik Prince Nana vristet sig fri, men han sendte bolden forbi mål. To minutter senere forsøgte Tim Ilsø sig med et hovedstød efter et hjørnespark, men en super redning af BGAs målmand forhindrede mål.
 
I det 107. minut headede Søren Weibel bolden tæt forbi mål efter et indlæg fra Thomas Krause. Afgørelsen fald blot 5 minutter før straffesparkskonkurrencen, da Frem endelig fik noget ud af et af de utallige hjørnespark. Denne gang fik bolden lov til at passere igennem det lille felt til bagerste stolpe, hvor Kadir Mumuni stod, og han fik skovlet bolden i mål til stor forløsning for både spillerne og det store Frem publikum.
 
Frem vandt kampen med sølle 1-0. At sejren var fortjent, var der næppe nogen, der kunne sige noget til, for det var en total Frem dominans. Desværre blev sejren for nogle supporteres vedkommende overskygget af, at BGA åbenbart huser nogle ballademagere, og hvad nytter det, at udeholdet skal medbringe vagter, når hjemmeholdet ingen har. Beskæmmende at se, at de tilsyneladende havde forberedt sig og havde tage masker med for at gøre sig ukendelige. Til alt held blev en konfrontation undgået, men det må bestemt give anledning til selvransagelse hos BGA.
 
Næste kamp er på udebane mod Fredericia på søndag kl. 15:00
 
Ekstrabladet Cup 12. august 2009 på Glostrup stadion
 
BGA - Frem 0-1 (0-0) (0-0) (0-0)
0-1   Kadir Mumuni (115)
 
Frems opstilling:
Tonny Brogaard
Tim Ilsø (anf.), Kadir Mumuni, Joachim Bjerg, Samir Haiba
Thomas Krause, Martin Jürgensen (70, Mustafa Bozkurt), Jesper Christjansen (112, Rasmus Håkansson)
Søren Weibel
Olcay Senoglu, Patrik Wozniacki (59, Prince Nana)
 
Reservemålmand: Mads Nielsen
Ubenyttede reserver: Dia Raofat, Frank Palka Jensen, Edin Cakovic
 
Advarsler:
Thomas Krause, Frem (31)
Kasper Schultz, BGA (63)
Jesper Christjansen, Frem (98)
Mustafa Bozkurt, Frem (110)
Rasmus Dalland, BGA (118)
Prince Nana, Frem (120+1)
 
Dommer: Darko Haramija, Taastrup
 
Tilskuere: 271 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -