facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Det kan blive bedre

9. august 2009
Et tvivlsomt dømt straffespark bringer Næstved foran
Foto: Niels Buch
Rigtig mange var mødt frem på i Valby Idrætspark for at se Frems ”nye” hold spille mod Næstved. På forhånd var Næstved på baggrund af Frems situation favoritter, men Frem havde vist vilje og gejst i træningskampene, som det er lang tid siden, jeg sidst har set.
 
Træner Christian Andersens valg af spillere var på baggrund af træningskampene som ventet, og dermed var Søren Weibel med som hængende angriber. Det så egentlig også ganske lovende ud fra kampens start. Hverken Frem eller Næstved spillede fremragende godt, der var fra begge hold mange boldtab, og der var ikke specielt mange chancer til de to hold.
 
Efter tre minutters spil slap Jesper Christjansen fri på baglinjen, og han lagde bolden ind i feltet til Prince Nana, der vendte rundt og sendte bolden i sidenettet. Fem minutter senere fik Frem tilkendt et frispark 5 meter fra straffesparksfeltet. Samir Haiba blev sat til at skyde, og afslutningen var da også udmærket, men Næstveds målmand havde læst skuddet og fik reddet til hjørnespark helt ude ved denne ene opstander.
 
Frem lige ved og næsten
Foto: Niels Buch
Næstved virkede ikke specielt farlige, lige på nær Filipe Goncalves, som Frems forsvar havde svært ved at matche i hurtighed. Det var da også Goncalves der stod for Næstveds første chance i det 15. minut, da han slap fri i Frems venstre side, men enten blev hans afslutning for skæv, eller - hvis det var en aflevering - blev den for lang, så Ulrik Balling ikke kunne nå den.
 
Goncalves havde også en mulighed i det 33. minut, igen efter et gennembrud i venstre side. Denne gang fik Mads halvklaret, mens Ulrik Balling sendte bolden over mål på returen.
 
En meget arbejdsom Jesper Christjansen igennem hele kampen
Foto: Niels Buch
Den meget lige kamp tog en vending i det 42. minut, da kampens dommer mente, at Joachim Bjerg begik straffespark på Ulrik Balling. Set fra min placering på stadion må jeg sige, at dommeren nok havde noget at have det i, men den person, som nok stod bedst placeret og som havde mulighed for at påvirke dommeren, var kampens linjedommer, og han markerede for målspark. Det er ærgerligt, at dommerne ikke i højere grad tager linjedommerne med på råd. Straffesparket blev sikkert sendt i mål af Henrik Madsen.
 
I øvrigt blev Frems nye assisterende træner Dzedved Sanoiski bortvist fra bænken, da han sparkede til en flaske - i øvrigt den eneste tekniske overtrædelse, som kampens anden linjedommer valgte at dømme for - der var ellers adskillige. Frem havde i halvlegens sidste minut et godt skud fra Thomas Krause, men desværre over mål.
 
Frem ændrede på to pladser i pausen, idet Prince Nana og Mikael Simonsen blev erstattet af Olcay Senoglu og Rasmus Håkansson. Næstved startede med en stor mulighed, da Goncalves trak sig fri af Kadir Mumuni, men Kadir kom flot tilbage, og i fællesskab med Mads Nielsen fik han reddet.
 
Frem havde en af de rigtig store muligheder i det 50. minut, da Patrik Wozniacki blev spillet fri i venstre side, men afslutningen var temmelig meget upræcis. Det virkede faktisk i sekunderne inden hans afslutning som om, han var i tvivl, om han overhoved skulle afslutte.
 
Der blev kæmpet for udligning
Foto: Niels Buch
Patrik blev faktisk spillet fri igen 7 minutter senere. Denne gang valgte han tværafleveringen, hvor bolden endte hos Thomas Krause, men hans forsøg med at loope bolden ind i feltet endte med en offside.
 
Frem forsøgte til tider at presse Næstved, men det lykkedes ikke rigtig, da det kræver at midtbanen også hjælper til, og det var der ligesom ikke rigtig overskud til. Næstved fik et par kontra angreb, men Frem fik egentlig afværget godt. Frem havde en mulighed i det 72. minut, da Senoglu forsøgte sig med en afslutning efter et indlæg men tæt forbi mål.
 
Frem formåede ikke rigtig at lægge pres på Næstved i kampens slutfase. Frem havde dog to frispark, hvor man sendte hele forsvaret op i feltet, men det var spildte kræfter, for bolden nåede ikke så langt.
 
Næstved havde nogle chancer kort før tid, bl.a. sendte Glenn Darlie bolden tæt over mål, og i overtiden slap Ulrik Balling fri, men Mads Nielsen fik reddet til hjørnespark.
 
Kampen sluttede med et 0-1 nederlag, hvilket egentlig ikke rigtig var fortjent, da kampen var meget lige. Kampens dommer, som var led i nordisk dommerudveksling, var bestemt ikke 1. division værdig. Mange underlige kendelser, men han fik heller ikke den rigtige hjælp af sine linjedommere, som i flere tilfælde var meget passive.
 
Skal man finde nogen, der skal have en speciel ros på Frems hold, var det Jesper Christjansen og Patrik Wozniacki for deres enorme løbearbejde. Lad os håbe, at det smitter af på resten af holdet til næste kamp i 1. Division, som er på søndag ude kl. 15.00 mod Fredericia. Forinden spiller Frem dog kamp i Ekstra Bladet Cup. Det sker på onsdag den 12. august kl. 19.00 i Glostrup Idrætspark mod BGA (Boldklubberne Glostrup-Albertslund).
 
1. Division 9. august 2009 kl. 13.00 i Valby Idrætspark
 
Kampens dommer, som var led i nordisk dommerudveksling, var bestemt ikke 1. division værdig. Mange underlige kendelser, men han fik heller ikke den rigtige hjælp af sine linjedommere, som i flere tilfælde var meget passive
Foto: Niels Buch
Frem - Næstved 0-1 (0-1)
0 - 1 Henrik Madsen (42/str)
 
Frems opstilling (4-3-1-2):
Mads Nielsen
Tim Ilsø (anf.), Kadir Mumuni, Joachim Bjerg, Samir Haiba
Thomas Krause, Mikael Simonsen (46, Rasmus Håkansson), Jesper Christjansen
Søren Weibel (67, Dia Raofat)
Prince Nana (46, Olcay Senoglu), Patrik Wozniacki
 
Reservemålmand: Tonny Brogaard kom ikke på banen
Ubenyttede reserver: Martin Jürgensen, Edin Cakovic, og Frank Palka Jensen
 
Advarsler:
Jesper Christjansen, Frem (22)
Morten Petersen, Næstved (26)
Samir Haiba, Frem (33)
 
Dommer: Dagfinn Olsen, Rituvik, Færøerne
 
Tilskuere: 1559
 
Ref. CMH
FrisS Rengøring & Vinduspolering tog imod spillerne
Foto: Niels Buch
 
 
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -