facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Super Mads

26. juli 2009
Stor redning af Mads Nielsen
Foto: CMH
Resultatet af træningskampene betyder ikke ret meget. Det siger trænerne altid for det tabende hold, og på sin vis har de ret, men når man direkte indbyder til træningskamp med øl/pølsesalg, og kontrollører, som skal gennemrode ens ting, så kan man ikke rigtig tillade sig at sige, at resultatet ikke betyder noget.
 
Frem er på vej gennem en opbygningsfase, og efter to kampe, hvor spillet har været godt - ganske vist mod på papiret svagere hold - var det blevet tid til at møde et hold fra samme række. Træner Christian Andersen havde taget en stor trup med til Slagelse for at se så mange spillere som muligt. Træner teamet havde da også valgt nogle af de mest rutinerede spillere til at starte med. Den kraftige blæst gjorde betingelserne svære for begge hold - vinden skiftede af og til, således at Frem i 1. halvleg havde skiftevis med- og side vind.
 
Slagelse kom da også bedst fra start. I det 6. minut var Frems forsvar spillet tyndt, og en bold fik lov til at passere på tværs af feltet, og blot en enkelt FCV fod kunne have betydet, at Frem var kommet bagud. Frem svarede igen med to langskud, først fra Martin Jürgensen og kort efter fra Prince Nana, men i begge tilfælde forbi mål.
 
Kun en feber redning af Mads Nielsen i Frem målet forhindrede en FCV scoring i det 13. minut, hvor Mads måtte med det yderste af neglene vippede bolden til hjørnespark efter et skudforsøg fra en FCV spiller.
 
Prince Nana brænder
Foto: CMH
Efter en mindre periode af halvlegen, hvor Frem havde svært ved at finde hinanden, og hvor bolden blev tilfældigt slået op af banen, kom der virkelig gang i sagerne, da Prince Nana i det 27. minut helt og aldeles fri foran mål sparkede bolden højt over mål. Samme Prince Nana stod i minuttet efter igen helt fri, men FCVs målmand - den rutinerede Kenneth Jørgensen - fik på mirakuløs vis halvklaret.
 
Frem havde periodevis lidt defensive problemer, og i det 32. minut slap en FCV spiller fri, men han kunne ikke ramme målet. Kort efter kom Frem foran. Patrik Wozniacki opfangede en fejlaflevering, og efter et lille træk uden om FCVs målmand sendte han bolden i mål.
 
Patrik Wozniacki runder målmand Kenneth Jørgensen og scorer
Foto: CMH
En forrygende Mads Nielsen måtte igen i aktion i det 38. minut, da en FCV spiller udnyttede et hul i Frems forsvar, men Mads gik flot ud af sit mål og fik reddet. Frem udnyttede situationen til at slå kontra, noget man i de seneste år har gjort alt for lidt brug af. Prince Nana modtog bolden i venstre side, spillede fladt ind foran mål, men desværre var Nanas aflevering ikke præcis nok, og Søren Weibel fik derfor ikke fat i bolden.
 
Frem havde allerede i slutningen af første halvleg skiftet Patrik Wozniacki ud, og pausen blev brugt til endnu et par udskiftninger. Frem begyndte også 2. halvleg lidt svagt, og det passive spil gav FCV et par chancer. Den første i det 47. minut, hvor Mads Nielsen måtte redde nærmest på målstregen efter et hjørnespark, og et par minutter senere var FCVs Kristoffer Wichmann tæt på at heade bolden i mål efter et indlæg.
 
Men Frem kom hurtigt tilbage, og i det 56. minut brød Mikael Simonsen et FCV angreb, og bolden havnede hos Olcay Senoglu, som fra kanten af feltet sparkede bolden i mål.
 
Olcay Senoglu scorede for anden kamp i træk
Foto: CMH
En to måls føring er som bekendt den farligste føring, men bare ikke i dag, for Frem havde Mads Nielsen i målet, der stod en rigtig god kamp, og i de 65. minut måtte han præstere en dobbelt redning efter lidt for passivt forsvarsspil af Frem.
 
FCV virkede det sidste kvarter en anelse tømt for kræfter, og Frem havde en rigtig god periode med en del gode indlæg. I det 72. minut lagde Tim Ilsø bolden fladt ind foran FCVs mål, hvor Dia Raofat sendte bolden tæt forbi mål. Kort efter indlæg fra Mustafa Bozkurt i modsatte side, hvor Olcay Senoglu ligeledes sendte bolden tæt forbi mål.
 
FCV havde en stor mulighed i det 80. minut, hvor Tim Ilsø svigtede sin opdækning tæt under mål. Mads fik halvklaret ud til en FCV spiller, som sendte bolden meget tæt over mål. Kampen sluttede med en 3-0 sejr til Frem, for Dia Raofat nåede lige i kampens overtid at score efter flot samspil med Olcay Senoglu.
 
Indsatsen i dag var til tider tilfredsstillende. Der er dog en del at arbejde med i de kommende to uger, og jeg frygter lidt, at modstanderne i de tre sidste træningskampe FC Egedal, B 93 og B 1903 ikke kan yde den fornødne modstand til at få belyst eventuelle problemer. Bedste hos Frem var uden tvivl Mads Nielsen.
 
Næste træningskamp er på tirsdag mod FC Egedal hjemme i Valby kl. 17:00
 
Træningskamp 26. juli 2009 kl. 13:00 på Slagelse stadion
 
FC Vestsjælland - Frem 0-3 (0-1)
0 - 1 Patrik Wozniacki (36)
0 - 2 Olcay Senoglu (56)
0 - 3 Dia Raofat (90+1)
 
En storspillende Mads Nielsen redder igen
Foto: CMH
Frems opstilling 1. halvleg:
Mads Nielsen
Tim Ilsø (anfører), Kadir Muna, Joachim Bjerg, Samir Haiba
Thomas Krause, Søren Weibel, Mikael Simonsen, Martin Jürgensen
Patrik Wozniacki (40, Olcay Senoglu), Prince Nana
 
Frems opstilling 2. halvleg:
Mads Nielsen
Tim Ilsø, Kadir Muna (78, Frank Palka Jensen), Joachim Bjerg, Samir Haiba (56, Thomas Krause)
Andre Riehl, Søren Weibel (70, Dia Raofat), Mikael Simonsen, Martin Jürgensen (59, Mustafa Bozkurt)
Erdin Cekovic, Olcay Senoglu
 
Reservemålmand: Jacob Køhler Hansen kom ikke på banen
 
Advarsler: Ingen
 
Dommer: Benjamin Helm Svedborg, Kalundborg
Tilskuere: omkring 100
 
Ref. CMH
 
 
Næste træningskamp
 
Tirsdag 28. juli kl. 17.00 Frem - FC Egedal i Valby Idrætspark
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -