facebooksøg
Boldklubben FREM

Absolut intet lykkedes

17. maj 2009
Symbolet på sammenhold, men det forsvandt hurtigt
Foto: Niels Buch
Endnu en gang skal jeg skrive om det, jeg har mindst lyst til – et Frem nederlag. Jeg kunne også vælge at genbruge et tidligere referat, for i forhold til de mange fejl holdet laver, var der absolut ingen fremgang at spore. Eneste forbedring var, at Frem skabte væsentlig flere chancer end i de tidligere kampe, hvilket mest af alt skyldes, at Roskildes forsvar ikke har samme styrke som f.eks. AB og Herfølge.
 
Frem havde valgt nogenlunde de samme spillere som i sidste kamp, dog var Jesper Håkansson blevet skadet op til kampen og Wassim El Banna samt Nikolaj Hansen var røget på bænken. Dette havde givet plads til Atli Danielsen, Danny Andersen og Beran Camili fra start.
 
Sølle 7 sekunder gik der, så var Frem bagud. Bolden blev spillet ud i Frems venstre side, hvor Nicklas Svendsen åbenbart ikke var vågnet, for Toke Mosing havde frit løb mod Frems mål, og det udnyttede han med en scoring. Det var det, der ikke måtte ske. Frem var advaret, for Roskilde er et godt kontra hold.
 
Få sekunder efter bolden var givet op, var Frem ved at gentage ”kunststykket”, da bolden igen blev sparket ud i venstre side, men denne gang kom Thomas Seidelin godt ud af feltet og fik headet til indkast.
 
Frem havde ikke rigtig troen på, at man kunne få vendt kampen, det var tydeligt. Det blev dog til et par chancer - bl.a. en hel del hjørnespark, og i det 4. minut sendte Martin Jürgensen netop en hjørnesparksbold fladt ud til Danny Andersen, som sendte bolden forbi mål
 
Søren Weibel spillede ikke op til sit bedste og brændte to kæmpe chancer
Foto: Niels Buch
I kampens 9. minut fik Frem endnu et hjørnespark. Bolden blev slået mod bagerste stolpe, hvor Casper Grønn headede bolden på tværs til Søren Weibel, som sparkede forbi mål. I kampens 16. minut var det Roskildes tur. Et indlæg fra Kaan Metin havnede i panden på Nicolaj Helby, men hans hovedstød sneg sig få centimer over mål.
 
Kampens dommer Kent Bøgelund valgte i det 22. minut at tildele FC Roskilde et straffespark. Dommeren mente, at Seidelin fældede en Roskilde spiller. Det var svært at se fra midten af tribunen, men de, der stod tættere på, mente at Seidelin havde hånd på bolden først. Straffesparket blev i øvrigt sikkert sendt i mål af Jeppe Kjær
 
Frem fik en smule oprejsning i det 27. minut, da Casper Grønn fik lov uhindret at stige til vejrs og heade et hjørnespark i mål. Frem kunne have udlignet få minutter senere, da endnu et hjørnespark dumpede ned i feltet, men ingen Frem spiller kunne få fat i bolden.
 
Frem forsømte lidt at skyde fra distancen, dog havde Tim Ilsø et langskud kort før pausen, men også det endte forbi mål, og Frem måtte gå til pause bagud 1-2.
 
Efter 9 minutters pause stod Fremspillerne igen på banen. Frem havde skiftet Beran Camili ud og sendt Wassim El Banna på banen helt i front, mens Søren Weibel var rykket ud i venstre side. Det virkede som om, det var det helt rigtige at gøre, og det gav Frem en meget stor chance i det 53. minut, hvor Thomas Krause sendte et indlæg ind foran mål, hvor Søren Weibel nærmest i knæhøjde headede bolden forbi mål.
 
2 - 0 på et tyndt dømt straffespark
Foto: Niels Buch
Kort efter skete der noget dybt underligt. Thomas Seidelin driblede lidt rundt med bolden i eget felt, men sådan noget skal man ikke gøre, for Jeppe Kjær pillede bolden fra ham og scorede. Denne situation var nok meget afgørende for det senere resultat - det må have været en spand kold vand, spillerne fik i hovedet.
 
Seks minutter senere blev Søren Weibel spillet fri på en dyb stikning omkring midtercirklen, men Weibel blev løbet op bagfra og afslutningen blev svag. Weibel mente nok, der blev begået frispark mod ham, for han brokkede sig en anelse til dommeren.
 
I kampens 62. minut slukkede FC Roskilde definitivt lyset for Frem. Jeppe Kjær loopede smart bolden over hovedet på Jón Rói Jakobsen på midten af banen og havde frit løb mod mål. Efter en smart afdribling af Seidelin, sendte han sikkert bolden i mål.
 
Casper Grønn Larsen reducerer til 2 - 1
Foto: Niels Buch
Få minutter senere slap både Jeppe Kjær og Nikolaj Helby fri, men Frem fik afværget nærmest på stregen.
 
Så springer vi til kampens 87. minut, hvor Søren Weibel blev spillet fri i venstre side, men Roskildes målmand Claus Belling fik halvklaret - returen havnede hos Tim Ilsø, som sendte bolden over mål. Minuttet efter slap Danny Andersen fri - han sendte bolden mellem benene på målmanden, men desværre ramte han den ene opstander. Også denne chance gav en returbold, som Thomas Krause desværre sendte over mål.
 
Kampen sluttede med et frispark til FC Roskilde lidt uden for straffesparksfeltet, men heldigt for Frem blev bolden sendt få centimer over mål - så få, at bolden havnede oven i nettaget.
 
Martin Jürgensen med et af Frems utallige hjørnespark, der heller ikke gav resultat
Foto: Niels Buch
Kampen sluttede dybt skuffende med et 1-4 nederlag efter den ringeste forsvars indsats, jeg har set i mange år. FC Roskilde var spillemæssigt ikke bedre end Frem, men de mange forsvarsfejl samt manglende evne til at score kostede. Den mentale krise blev efter nederlaget nok forværret en anelse, og hvis man ønsker point på søndag mod Fredericia, skal der nok ske et eller andet i løbet af den kommende uge - og man kan starte med at analysere, hvorfor det gik, som det gik.
 
En del Fremspillere har kontraktudløb til sommer, men med indsatsen i dag er det spørgsmålet, om de overhovedet kan få kontrakter med andre klubber eller Frem, for det virker ikke, som om de spiller for at sælge sig selv.
 
Hvis nogen er interesseret, så spiller Frem altså igen på søndag kl. 13.00 hjemme mod Fredericia.
 
Viasat Divisionen 17. maj 2009 kl. 13.00 i Roskilde Idrætspark
 
FC Roskilde - Frem 4-1 (2-1)
1 - 0 Toke Mosing (01)
2 - 0 Jeppe Kjær (str./22)
2 - 1 Casper Grønn Larsen (27)
3 - 1 Jeppe Kjær (53)
4 - 1 Jeppe Kjær (62)
 
Frems opstilling (4-4-2):
 
Thomas Seidelin
Tim Ilsø (anf.), Jón Rói Jacobsen, Casper Grønn Larsen (71, Jamil Fearrington), Nicklas Svendsen
Thomas Krause, Atli Danielsen (77, Nikolaj Hansen), Martin Jürgensen, Beran Camili (46, Wassim El Banna)
Søren Weibel, Danny Andersen
 
Reservemålmand: Mads Nielsen kom ikke på banen
 
Advarsler:
Martin Jürgensen, Frem (05)
Phillip Bank, FC Roskilde (79)
 
Dommer: Kent Bøgelund, Odense S
 
Tilskuere: 616
 
Ref. CMH 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -