facebooksøg
Boldklubben FREM

Der skal en anden indstilling til mod FC Roskilde

14. maj 2009
Thomas Seidelin er klar igen - spørgsmålet er, om han er mellem stængerne
Foto: Niels Buch
I de sidste to kampe er Frem kommet bagud efter 15 - 20 minutters spil, hvorefter mange spillere har trukket på skuldrene og sagt til sig selv, at det er bare ærgerligt, for vi er i sikkerhed. Og det er ikke godt nok. Mange mennesker følger holdet i tykt og tyndt, og de må forvente, at holdet gør sit yderste for at vende en kamp med henblik på at sejre. Alt andet er ikke acceptabelt.
 
På den baggrund skal der helt andre takter til på søndag, hvor det gælder FC Roskilde, som i weekenden tabte med 4 - 3 til Næstved. Efter at have været bagud med 4 - 1, kæmpede de bravt videre for at få et så godt resultat som overhovedet muligt.
 
FC Roskilde er stille og roligt kravlet forbi Frem i tabellen og ligger nu placeret på en 10 plads med 30 point for 24 kampe, hvor Frem er placeret som nummer 11 med 28 point for 23 kampe. Så Frem skal hente alle tre point i søndagens kamp, hvis de vil længere op i tabellen og dermed få en større andel af TV pengene.
 
Om kampen mod FC Roskilde skriver Næstved på deres hjemmeside:
 
'Indtil godt et kvarter før tid var Næstved på randen af det tredje nederlag i træk, men på fire mål i løbet af 12 minutter blev 0 - 1 vendt til 4 - 1, hvorefter Roskilde svarede igen med to hurtige scoringer i den hektiske slutfase, der også bød på en udvisning en Næstved spiller.'
 
FC Roskilde har ikke foretaget de store udskiftninger på holdet i vinterpausen. Ind er kommet Glenn Darlie fra AB og Martin Junior Christensen fra LFA og ud er gået Rasmus Jørgensen, som er stoppet, Thomas Høy til FC Nordvest og Gamal Bin Said - ukendt. - ukendt.
 
Søren Weibel skal atter have gang i målscoringen
Foto: Niels Buch
På FC Roskildes hold finder man den tidligere Frem spiller Michael Jørgensen. Men den spiller, der skal holdes mest øje med, er Roskildes topscorer Simon Kjær, som hidtil har scoret 12 gange i denne sæson. Om FC Roskilde kan man sige, at det er et godt kæmpende hold, der ikke giver op, før det sidste fløjt har lydt.
 
Nu ved Frem, hvad der venter dem, når de kommer til domkirkebyen på søndag. Udover at skulle slås for en sejr, så har Frem også et par skønhedspletter, der skal vaskes af fra de sidste par kampe.
 
Frem kan se hen til, at Atli Danielsen atter er klar efter udstået karantæne i de sidste to kampe, hvilket har været et tydeligt savn. Hertil kommer, at nogle af de skadede spillere er ved at være klar igen, men på trods af det, så burde truppen være så bred, at den kan klare både karantæne og skader. Alle har gået og sagt, at truppen dette forår er væsentligt stærkere end i efteråret. Derfor er det uforståeligt, at de ikke viser deres kvaliteter.
 
Der er tale om spillerne, der lønnes for at spille, og så kan det også forlanges af dem, at de yder en hundrede procent indsats i hver eneste kamp.
 
Jesper Håkansson skal være i oplæggerens og målscorerens rolle
Foto: Niels Buch
Håber, at ugen op til kampen er blevet brugt til at ændre indstilling til det at ville vinde fodboldkampe. Det er med viljen, man kommer længst i en fodboldkamp, så lad os se det på søndag, så skønhedspletterne kan blive vasket af. Endnu er det ikke blevet forbudt, at sparke på mål fra distancen, så det er vel værd at prøve mod FC Roskilde.
 
Vi har talt med assistenttræner Morten Svan og spurgt ham, om holdet er klar til kampen mod FC Roskilde.
 
- På trods af to klare nederlag er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi mentalt bliver klar til den kommende kamp i weekenden, og som jeg skrev efter AB kampen, forventer jeg klart at se en trodsreaktion fra holdet, når vi søndag gæster Roskilde FC. 
 
Hvad skal i gøre i forhold til de sidste to kampe?
 
- Vi skal selvfølgelig have stor fokus på at minimere de personlige fejl, der ganske enkelt har været for mange af den senere tid. Det betyder ikke, at vi ikke skal turde på banen, og jeg forventer, at holdet trods de seneste nederlag spiller med en god portion optimisme og selvtillid, siger Morten og fortsætter:
 
Morten Svan: vi skal kræve det maksimale i alle 90 minutter
Foto: Niels Buch
- En anden ting, vi i højere grad skal have fokus på, er egne scoringer. Vi scorer ganske enkelt for lidt, og derfor skal vi som udgangspunkt have en større offensiv tilgang til mange af spillets facetter og i højere grad gøre tingene færdige, når vi har muligheden. 
 
- Efter AB kampen sagde jeg følgende (og det gælder i høj grad stadig):
- Det kan virke lidt fjernt at kræve en sejr i næste kamp, og er da også noget, der er svært at garantere. Men efter de sidste uger mener jeg til fulde, at vi som udgangspunkt skal kræve det maksimale af os selv over samtlige 90 minutter, og så ellers få leveret varen på søndag, slutter Morten Svan.
 
Søndag 17. maj kl. 13.00 FC Roskilde - Frem på Roskilde Idrætspark
 
nbu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -