facebooksøg
Boldklubben FREM

Nu skal det blive til mere end uafgjort hjemme

7. maj 2009
Jón Rói Jacobsen kan få en travl eftermiddag
Foto: Niels Buch
I søndags led Frem det første nederlag i foråret, da de ude tabte med 3 - 0 til Viasat Divisionens førende hold. Herfølge var fysisk stærkere end Frem og spillede meget hurtigere, men på trods af det havde Frem sine gode perioder og chancer i 1. halvleg, hvor de skulle have kendt deres besøgstid.
 
Desværre blev Thomas Seidelin sparket i hovedet, så han fik en mindre hjernerystelse og bagefter ikke kunne huske episoden, så det er kun at håbe på, at han bliver klar til kampen mod AB. Skulle det ikke ske, så står Mads Nielsen klar i kulissen til at gribe chancen.
 
AB har som målsætning at komme i SAS ligaen efter sæsonen 2009 - 2010, men allerede nu er de med i oprykningsræset, hvor de er placeret som nummer 4 med 46 point for 23 kampe, hvilket betyder at de kun er fire point fra en oprykningsplads. Sidste weekend spillede AB hjemme mod Næstved og vandt med 2 - 1. I en kamp, hvor de havde masser af chancer og viste godt spil, blev det kun til de to mål, som de scorede i første halvleg ved David Boysen og Peter Benjaminsen. For Næstved reducerede Henrik Madsen på straffespark.
 
I vinterpausen har AB hentet Simon Bræmer - som er en målfarlig angriber - i AaB, Casper Henningsen i Silkeborg, Peter Benjaminsen - en hurtig kantspiller - i Herfølge, Morten Juul Hansen fra FC Amager, tidligere Frem målmand Stefan Campagnolo fra FC Amager og Nicolai Jørgensen er kommet til fra egne rækker. Samtidigt har disse spillere forladt klubben: Niclas Rønne til Hvidovre, Mads Villadsen, Ola Tidman tilbage til Sverige, Henrik Lyngsø Olsen til B 93, Glenn Darlie til FC Roskilde, Morten Christensen til LFA og endelig har Morten Juul Hansen forladt AB igen, da han var lejet i FC Amager, som gik konkurs og dermed blev fritstillet. Han spiller nu for Lyngby Boldklub
 
Der venter Frem en vanskelig opgave i søndagens dyst, da AB uden tvivl satser på en af oprykningspladserne, nu hvor de kun er fire point efter med 7 kampe tilbage. AB har et godt angreb med to hurtige og driblestærke kanter i Peter Benjaminsen og David Boysen, som har scoret i de seneste kampe. Helt i front har AB den tidligere AaB angriber Simon Bræmer og en gammel kending af Frem Poul Hübertz, som må være sulten efter have siddet udenfor i et par kampe med karantæne. På midtbanen styrer Klaus Lykke slagets gang, ankermand i forsvaret er Casper Andersen og sidste skanse er deres gode målmand Jens Waltorp - for blot at nævne nogle af ABs profiler.
 
Nikolaj Hansen skal rydde op på midtbanen
foto: Niels Buch
De to klubber har de seneste år spillet mange kampe meget lige. Sidst de to hold mødtes i efteråret i Gladsaxe sluttede det 1 - 1 efter en god og spændende kamp med mange chancer til begge hold.
 
For de der så Frem mod Herfølge kommer det ikke som nogen hemmelighed, at holdet ikke levede op til den standard, som alle ved holdet har, og det er lige præcist det, der skal ændres til kampen mod AB. Glemmes skal heller ikke, at fungerer spillet ikke, så er det tilladt for hele holdet at kæmpe og ikke kun de få. Desværre har vi ikke brug for spillere, der kun har nok i sig selv, da fodbold er en holdsport, hvor det gælder om at hjælpe hinanden. Og lige præcist det, har vi set holdet gøre så mange gange, hvor de hurtigt har rejst sig igen.
 
Her i foråret er alle kampe i Valby Idrætspark sluttet uafgjort, og det skal der gøres noget ved mod AB, hvor forårets første sejr på hjemmebane skal køres i hus. Og det gøres ved fight fra første til sidste fløjt af alle mand uden undtagelse, så enkelt er det. Træner teamet skal nok få blandet kortene til søndagens hold, og følger alle mand taktikken, så kommer forårets første hjemmesejr også i hus.
 
Søren Weibel er manden, der skal sparke bolden i kassen
Foto: Niels Buch
Vi spillede ikke nogen god kamp imod Herfølge sidst, siger assistenttræner Morten Svan og af den grund har vi selvfølgelig noget, vi skal revanchere for. Herfølge kampen var skuffende, fordi vi ikke for alvor formåede at komme ordentligt ind i kampen og spille med om pointene. Vi skal derfor genfinde takterne fra Thisted og Lyngby kampene, hvad angår presspil og boldomgang, og derudover er jeg ret sikker på, at holdet ønsker oprejsning og samtidig ønsker at bevise omverden, at vi kan spille med imod et af rækkens tophold.
 
Hvad har i gjort op til kampen mod AB?
 
- Som optakt til AB kampen spillede vi i går imod Brøndbys divisionsreserver, og resultatet af den kamp blev 1 - 1. Holdet leverede en god præstation, og spillemæssigt var det opløftende i forhold til Herfølge kampen. Enkelte spillere sad over, men ellers var det i stærkeste opstilling. Vores mål blev scoret af Søren Weibel, og samlet set havde kampen god værdi for holdet og ikke mindst for de spillere, der havde godt af at få en kamp i benene. Brøndby stillede i øvrigt med et ganske så habilt hold og havde selv glæde af kampen, siger Morten og fortsætter:       
 
- På søndag går det så igen løs i Valby og som jeg tidligere har været inde på, forventer jeg et langt bedre Frem hold, der fra første fløjt viser den rigtige attitude og samtidig leverer en langt bedre spillemæssigt indsats end Herfølge kampen. Derudover er vi selvfølgelig mere end klar over, at de seneste 3 hjemmekampe alle er endt uafgjort, og det må således være på tide, at vi atter sejrer hjemme i Valby Idrætspark, slutter Morten Svan, der også regner med god opbakning fra supporterne, som altid er gode at have med. 
 
Søndag 10. maj kl. 13.00 Frem - AB i Valby Idrætspark
 
Husk det er børnedag I Valby Idrætspark, så der er gratis adgang for børn, samt gratis Polar Is til de første 200 børn
 
nbu 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -