facebooksøg
Boldklubben FREM

Vi burde have taget alle tre point

20. april 2009
Jesper Håkansson har gjort det fantastisk
Foto: Niels Buch
Normalt er vi glade, når vi tager point med hjem fra Jylland, men ærgerlig kan man også blive, når man har fortjent alle tre point og så ikke kan få lukket kampen og må nøjes med det ene point.
 
Vi har talt med assistenttræner Morten Svan og spurgt ham, om der er mange skadede spillere lige for tiden og han siger:
 
- Der var endnu en gang ændret på holdet i forhold til Thisted kampen. Jon Rói og Søren Weibel var blevet ukampdygtige i løbet af ugen og nåede ikke at blive klar til weekendens kamp. Derudover gik Mikael Simonsen i stykker allerede efter 5 minutter af Thisted kampen. Ens for dem alle er dog, at der ikke er tale om langvarige skader, og de er snart alle tilbage på træningsbanen.
 
- For lige at gøre truppen færdig er Frank Palka stadig ude med en skade, der desværre ser ud til at drille. Tommy Olsen, Søren Krogh, Martin Jürgensen og Thomas Lindrup spillede alle på 2. holdet i weekenden. Derudover er også Martin Jørgensen skadet, og endelig havde vi en ekstra mand med til Thisted i tilfælde af, at en spiller pludselig bliver ramt af sygdom eller en skade under opvarmningen – noget vi i øvrigt altid gør – og det betød, at Nicolaj Mikkelsen måtte se til fra tribunen i Thisted.
 
Hvorfor endnu en gang uafgjort?
 
- Efter Thisted kampen måtte vi endnu en gang gå fra banen med uafgjort, og det fylder selvfølgelig en hel del, at vi på ny satte en føring over styr - endda en fortjent føring - og ondt værre blev det selvfølgelig, at udligningen kom så sent, som den gjorde. Det gjorde ondt. Meget mere ondt end Lyngby kampen, for vi spillede en god kamp i Thisted og havde absolut fortjent de 3 point.
 
- Der kunne siges en masse omkring de ”store” fejl, der fører til Thisteds udligninger, men dem har vi taget internt i dag, og de fleste Frem interesserede har vel set indslaget fra TV2 regionerne. Man behøver derfor ikke at være den store fodbold professor for at analysere disse fejl. Fejl, vi bør være for dygtige til at lave.
 
Danny Andersen arbejdede stenhårdt og løb en halv maraton
Foto: Niels Buch
Hvad var det positive ved kampen?
 
- Hvis jeg for et øjeblik skal hæfte mig ved det positive, for det er der sådant set rigtig meget af, så viste kampen følgende: BK Frem er svære at besejre og har været det i længere tid, og det kan vi sagtens tage med os til de kommende kampe. Thisted ude er på papiret ikke nogen nem modstander - se blot på deres statistik hjemme. Kampen viste også, at Thisted over 90 minutter stort set ikke formår at spille os tynde og komme til nogle store chancer. Spillemæssigt var der igen fremgang, og jeg vil driste mig til at sige, at vi i perioder spiller flot fodbold – i øvrigt på den hidtil bedste bane, vi har spillet på. Begge vores mål er gennemspillede og af høj kvalitet, særligt det andet mål er efter fodboldens ABC. Og endelig beviste bredden på ny, at den står distancen, og vi har flere kort af spille på. 
 
- Når nu vi er ved de positive ting, er det svært ikke at nævne Jesper Håkansson, som har gjort et fantastisk indhop på holdet. Jeg vil dog nævne en spiller yderligere, som gjorde det flot i Thisted. Manden arbejdede stenhårdt, løb en halv maraton og holdt Thisted forsvaret stærkt beskæftiget og var i øvrigt med i begge mål - personificeret af Danny Andersen.    
 
Vi har rykket os spillemæssigt, men mangler at lukke kampene, siger Morten Svan
Foto: Niels Buch
Hvad siger du til vores placering?
 
- Placeringsmæssigt har vi desværre ikke rykket os for alvor, selvom jeg vil mene, at en top 8 placering stadig er realistisk. Stillingen er for tiden en smule misvisende, og det er mig en gåde, hvorfor DBU ikke bare en gang for alle giver alle hold de 6 point, der løbende tikker ind på kontoen, når det er tid til at møde Køge og FCA. Det er i øvrigt vores tur den 28. april til at møde Køge, og jeg skal nok undlade at fortælle, at det formentlig bliver en tæt affære. 
 
- Vi har til gengæld de seneste par kampe rykket os spillemæssigt og styret kampene, men har desværre manglet det sidste, og det skal vi selvfølgelig arbejde med.
 
- Tak til de supportere, der havde taget den lange tur. Der er meget meget langt hjem fra Thisted, og turen hjem havde givetvis været lidt kortere, hvis vi havde formået at tage sejren med os hjem til Valby, slutter Morten Svan vores snak.
 
nbu
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -