facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Jylland kalder igen på søndag, hvor Thisted FC tager imod

16. april 2009
Mikael Simonsen kæmpede godt mod Lyngby
Foto: Niels Buch
Boldklubben Frem tager hvert år flere gange til Jylland, men det har ikke været imod søndagens modstander Thisted FC, som vi kun har spillet mod 3 gange før. Af disse kampe har Frem vundet to og Thisted har vundet en enkelt gang, nemlig sidst de to hold mødtes i Valby Idrætspark i efteråret.
 
Thisted FC er oprykker fra 2. division vest og har gjort det godt i Viasat Divisionen i denne sæson, hvor de er placeret som nummer 7 med 32 point for 20 kampe. Frem er placeret som nummer 9 med 24 point for kun 19 kampe.
 
Frem spillede påskesøndag en glimrende kamp i Valby Idrætspark mod Lyngby Boldklub. Noget ufortjent sluttede kampen 1 - 1, idet Frem efter deres rigtig gode 1. halvleg burde have beholdt alle tre point. I det 73. minut bragte Søren Weibel Frem foran, men allerede i det 79. minut fik Lyngby udlignet efter en standardsituation. Og netop standardsituationer skal Frem skærpe deres opmærksomhed på, så forsvaret kommer til at stå endnu stærkere end det gør nu.
 
Jesper Håkansson fik et godt come back i sidste kamp
Foto: Niels Buch
En anden ting, der ikke rigtigt fungerer, er kantspillet. Til kampen mod Lyngby stillede Frem op med to nye spillere på kanterne, men de fik ikke så meget ud af det, som man havde regnet med. Derfor er det endnu en gang tid til at ryste posen og finde nogle nye kanter. Til søndagens kamp mod Thisted er Beran Camili klar igen efter udstået karantæne.
 
Thisted FC var i kamp 2. påskedag på udebane mod Næstved, hvor det blev til et nederlag på 5 - 3, i en kamp hvor mange personlige fejl ganske enkelt kostede for meget for Thisted FC.
 
Efter kampen sagde Dennis Ramonn Olsen, Thisted FC:
 
- Ved udligningen til 2 - 2 var jeg overbevist om, vi ville komme fra Næstved med en sejr. I 1. halvleg spillede vi ikke op til vores niveau, og det røde kort prægede 2. halvleg. Mange af os havde ikke en heldig dag. Vi kunne tåle at tabe, for det var ude mod Næstved, og de er altså et stærkt hold. Jeg vil æde min egen hat på, vi slår Frem og Lyngby på hjemmebane.
 
Det røde kort der tales om, er udvisningen af Mojo Kingsley i det 49. minut.
 
Beran Camili atter klar efter udstået karantæne
Foto: Niels Buch
På Thisteds hold skal Frem specielt holde et godt øje med midtbanespilleren Christian Bjerg Pedersen, der scorede et flot mål på langskud, da Thisted vandt med 3 - 1 i Valby Idrætspark i efteråret. Også mod Næstved scorede han et flot mål på langskud. En anden spiller, der skal holdes øje med, er Peter Bechmann, som er en målfarlig herre, for blot at nævne nogle af Thisteds gode spillere.
 
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der venter Frem en meget svær udekamp, og derfor tager holdet allerede af sted lørdag, så de er udhvilede og klar til kamp søndag kl. 13.00.
 
Den vigtigste opgave for Frem er at fortsætte de gode takter fra kampen mod Lyngby og samtidig være meget mere opmærksomme ved standardsituationer - og så få gang i det fremadrettede kantspil. Hvis det lykkes, så får Dennis Ramonn Olsen fra Thisted FC lov til at æde sin egen hat.
 
Mulighederne for en sejr er så absolut tilstede, og den skal naturligvis udnyttes på bedste vis.
 
Siden vi mødte Thisted FC i efteråret har de fået tilgang af disse 3 spillere: Dennis Ramonn Olsen fra Blokhus FC, Kasper Dam Mortensen fra FCM og Casper Nordstrøm fra AaB. Ingen spillere har forladt holdet, så det er og bliver et godt hold fra Thisted FC, som Frem skal op imod på søndag.
 
Scorer Søren Weibel igen mod Thisted FC?
Foto: Niels Buch
Vi har spurgt assistenttræner Morten Svan om, hvad han siger til kampen mod Thisted FC?
 
- Søndagens kamp imod Thisted handler først og fremmest om at fastholde vores niveau fra Lyngby kampen. Derudover skulle vi gerne bevise, at de 3 point i det jyske senest imod Skive ikke var en tilfældighed, og at vi således også imod Thisted tager point med hjem til Valby. Den er vel ikke meget længere, men vi forventer selvfølgelig, at vi endnu en gang kommer på hårdt arbejde, idet Thisted i denne sæson har gjort det ganske så fortrinligt og har ændret deres målsætning undervejs til nu at slutte i top 6, siger assistenttræner Morten Svan og fortsætter:
 
- Thisted indtager på nuværende tidspunkt 7. pladsen i rækken og har kontakt med Næstved og Lyngby, der er placeret lige ovenover. I den forbindelse er det ingen hemmelighed, at vi selv jagter disse hold og gerne skulle have kontakt med denne gruppe. Det kræver selvfølgelig en del point, men vi kan jo passende starte med tage point med hjem fra Thisted, for at give os selv muligheden for at nå vores egen målsætning i år om at komme i top 8, når sæsonen er færdigspillet.  
 
Søndag 19. april kl. 13.00 Thisted FC - Frem på Sparekassen Thy Arena
 
nbu
 
                                           
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -