facebooksøg
Boldklubben FREM

Remis i Påskens første kamp

9. april 2009
Sammenhold
Foto: Niels Buch
Efter det gode resultat mod Skive, dog uden det prangende spil, var det tid til en hjemmekamp, som gerne skulle betyde et avancement i stillingen. Frem kunne igen råde over Casper Grønn Larsen efter udstået karantæne. Dette betød, at Jamil Fearrington var røget helt ud af truppen.
 
Man skulle tro, at både Frem og Næstved ville levere en underholdende kamp, men ak, første halvleg var absolut ikke underholdende. Ingen af holdene ville åbne sig, og ingen af holdene skabte ret meget. Frem havde et par langskud, som ikke var særlig farlige, mens Næstved stod for det eneste farlige forsøg i det 27. minut, hvor Næstved slog kontra, og via et rigtig flot opspil stod Henrik Madsen fri foran Frems mål, men Thomas Seidelin præsterede en god redning.
 
Anden halvleg startede som første sluttede. Frem havde nu medvind, men ikke en gang det, kunne man bruge til noget. Faktisk var Næstved tættest på at bringe sig foran, bl.a. i det 52. minut, hvor Nikolaj Hansen tabte bolden på Frems midtbane. Dette resulterede i, at Ulrik Balling slap fri, men afslutningen var svag, og Thomas Seidelin fik fat på bolden.
 
Jón Rói Jacobsen i nærkamp med Ulrik Balling
Foto: Niels Buch
Et par minutter senere var Thomas Seidelin redningsmanden for Frem, da han måtte redde på selve stregen, efter at Karsten Johansen blev spillet fri efter et frisparksindlæg.
 
Der gik yderligere et par minutter, så vågnede Frem endelig. En ellers total anonym Wassim El Banna tog sagen i egen hånd, da han i højre side af Næstveds straffesparksfelt tog et par træk med bolden og sendte den i mål med et hårdt spark.
 
Frem havde herefter en række chancer. Beran Camili sendte bolden over mål fra en spids vinkel, og kort efter sendte Beran bolden på tværs af feltet hvor Nicolaj Mikkelsen sendte bolden tæt forbi mål.
 
Frem havde egentlig et godt greb om kampen, men Næstved lurede lidt på kontra chancer, og sådan en fik de i det 68. minut, da Ulrik Balling blev spillet fri, men modigt kastede Thomas Seidelin sig ned og fik blokeret uden at lave straffespark.
 
Søren Weibel vinder en hovedstødsduel
Foto: Niels Buch
Når Frem pressede Næstved, lavede de mange fejl, og det virkede da også som om, det var den rigtige taktik. Chancerne tilfaldt stadigvæk Frem, og i det 70. minut trak Danny Andersen sig fri, men valgte at skyde fra 20 meters afstand. Desværre gik hans hårde skud tæt forbi mål.
 
Af en eller anden årsag stoppede Frem med at presse Næstved. Dette resulterede i et par Næstved chancer, bl.a. i det 84. minut hvor Gauchinho sendte et frispark direkte mod Frems mål, men Thomas Seidelin fik vippet til hjørnespark.
 
Lidt ærgerligt fik Næstved til stor skuffelse for Frem tilskuerne udlignet i kampens sidste ordinære minut, da et indlæg fra venstre side havnede for fødderne af Garcia Goncalves, som prikkede bolden i mål.
 
Frem var tilfredse med uafgjort, mens Næstved i dommerens overtid klart gik efter sejren. Frems forsvar så ikke prangende ud, og specielt ikke i det 92. minut, da Gauchinho uhyre nemt driblede sig fri i venstre side og afsluttede, men Frem fik reddet til hjørnespark.
 
Wassim El Banna har bragt Frem foran 1 - 0
Foto: Niels Buch
Kampen sluttede 1-1. Ingen af holdene havde fortjent sejren, så resultatet var nok meget passende. Eneste Frem spiller, der kunne komme på tale som bedste mand, var Thomas Seidelin, som endnu en gang stod en god kamp. Resten var sådan på det jævne, nogen måske lidt under. Det er efterhånden på tide med en god og underholdene kamp, som forhåbentlig kommer på søndag, hvor Lyngby kommer på besøg.
 
Viasat Divisionen 9. april 2009 kl. 13:00 i Valby idrætspark
 
Frem - Næstved 1-1 (0-0)
1 - 0 Wassim El Banna (60)
1 - 1 Garcia Felipe Goncalves (89)
 
Frems opstilling:
Thomas Tobias Seidelin
Tim Ilsø (anfører), Jón Rói Jacobsen, Casper Grønn Larsen, Nicklas Svendsen
Beran Camili (74, Martin Jürgensen), Nikolaj Hansen (61, Mikael Simonsen), Atli Danielsen, Nicolaj Mikkelsen
Søren Weibel, Wassim El Banna (61, Danny Andersen)
 
Reservemålmand: Mads Nielsen kom ikke på banen
 
Advarsler: Beran Camili, Frem (56)
 
Tilskuere: 1309
 
Dommer: Rasmus Møller Bøjer, Vodskov
 
Ref. CMH
 
Beran Camili udfordrede hele tiden
Foto: Niels Buch
Thomas Seidelin med endnu et sikkert indgreb
Foto: Niels Buch
 Mikael Simonsen får headet væk
Foto: Niels Buch
Sikkert indgreb fra Caster Grønn Larsen
Foto: Niels Buch
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -