facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Så skal vi til Jylland - hvor vi altid har det svært

2. april 2009
Casper Grønn Larsen ude med karantæne på søndag
Foto: Niels Buch
Frem tager på søndag til Jylland for at møde Skive IK, som er kommet godt fra start i denne turneringshalvdel. Skive IK lagde ud med at besejre Lyngby Boldklub med 1 - 0 på hjemmebane, og i weekenden blev det til 0 - 0 ude mod Næstved.
 
Om denne kamp skriver Skive IK på deres hjemmeside:
 
'1. halvleg var med Næstved i teten, og vi haltede det meste af tiden en smule efter i både tanke og handling. Til gengæld satte vi os markant på kampen efter pausen. Holdet blev skubbet længere frem på banen, intensiteten blev øget i nærkampene. Uafgjort i Næstved er et resultat, man normalt godt kan acceptere, men på baggrund af 2. halvleg, vores store målchancer og betydningen i tabellen, hvis vi havde vundet, gjorde at vi efter kampen var en smule skuffede. Vores mandskab ligner i øjeblikket et hold, som er svære at besejre, når blot alle mand husker at benhårdt arbejde er vejen frem.'
 
Hvem danner Jón Rói Jacobsen midterforsvar med?
Foto: Niels Buch
I vinterpausen har Skive IK fået tilgang af Søren Holdgaard fra Randers, hvorimod der ikke er nogen spillere, der har forladt holdet.
 
Skive IK er et godt kæmpende hold, som i efteråret slog Frem i Valby Idrætspark med hele 1- 4. Af spillere, der skal holdes et god øje med, kan nævnes målmanden Martin S. Jensen, forsvarsklippen Thomas Frandsen, angriberen Thomas Dalgaard, John Dyring, Lasse Ankjær og Denni Patschinsky for blot at nævne nogle.
 
Efter en spændende og nervepirrende kamp i søndags mod Kolding FC, hvor Tim Ilsø i overtiden fik udlignet til 2 - 2, så gælder det nu den første tur til Jylland i år.
 
Ingen tvivl om at Frems hold her i foråret er væsentligt bedre end det hold, der spillede i efteråret. Det virker som om, at der er kommet meget mere vilje til at ville vinde på holdet. Selvfølgelig er der så tidligt på sæsonen stadigvæk nogle skønhedspletter, men det er der for alle hold. Samtidig er underlaget, der spilles på, ikke til det polerede fodbold. Derfor er det også godt, at Frem har et godt kæmpende hold, som sammensættes efter den dagsform, den enkelte spiller har. Der er helt enkelt ikke plads til at falde ud til træning eller i kamp.
 
Nikolaj Hansen har gjort det godt i de to første kampe
Foto: Niels Buch
Dette indebærer at det altid er elleve sultne spillere, der løber på banen og sådan bliver det også på søndag. Placeringsmæssigt ligger de to hold stort set lige. Skive er placeret som nummer 8 med 21 point for 16 kampe og Frem er placeret som nummer 11 med 19 point for 16 kampe.
 
Tre point til Frem betyder, at Frem kan passerer Skive IK i tabellen, så på den baggrund er det en absolut nødvendighed, at tage til Jylland og hente de 3 point med hjem til Valby.
Vi er godt i gang med forberedelser til søndagens udekamp imod Skive, og vi bliver lidt klogere i løbet af torsdag aften, eftersom Anders Theil tager til Gladsaxe og overværer Skives kamp imod AB.
  
Inden søndagens kamp mod Skive IK forklarer assistenttræner Morten Svan dette om den kommende opgave:
 
- Vi er ikke i tvivl om, at vi igen kommer på hårdt arbejde, når vi gæster Skive, som er et fysisk stærkt og kompakt mandskab, der formår at spille tætte kampe og tage deres andel af point. Det har derfor heller ikke overrasket os specielt, at de har fået en god start på deres halvsæson med hjemmebanesejr i premieren imod Lyngby Boldklub og deres uafgjorte resultat senest i Næstved.
 
Morten Svan: Sidst vi var i Skive, kom vi hjem med et godt resultat
Foto: Niels Buch
Sidst vi var i Skive, kom vi hjem med et godt resultat efter hårdt arbejde og en ellers god start på kampen. Vi har i denne sæson ikke vundet nok ude, men det har nu alligevel set rimelig fornuftigt ud, når vi har været i det jyske, og naturligvis vurderer vi og holdet, at vi kan tage point med os tilbage til Valby.
 
Sæsonen har for os handlet meget om stabilitet, og det regner jeg med, at vi på ny viser i Skive ud fra det faktum, at vi til trods for lidt for mange uafgjorte kampe kun har tabt en enkelt kamp ud af de seneste 10 kampe i turneringen.
 
Enkelte spillere i truppen har lige nu nogle små skavanker, men truppen er bred og formen er god, så det bekymrer os ikke så meget.
 
Der er et godt stykke vej til Skive, men mon ikke nogle af vores supportere lægger vejen forbi – og med den lange dagsrejse og heldagstur burde det være på sin plads at sige tak for eventuel støtte på forhånd. 
 
Søndag 5. april kl. 13.00 Skive IK - Frem på Skive Stadion
 
nbu
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -