facebooksøg
Boldklubben FREM

Pointmæssigt godkendt trods alt!

31. marts 2009
Thomas Seidelin klarede et af to straffespark
Foto: Niels Buch
Efter søndagens remis mod Kolding FC i Valby Idrætspark har vi talt med Morten Svan, der siger:
 
- Når man er nede med 0-2 i 2. halvleg imod et kompakt og fysisk mandskab som FC Kolding, bør man i den situation være tilfreds, når man alligevel formår at vende kampen og få point ud af sine bestræbelser, siger assistenttræner Morten Svan og fortsætter:
 
- Når det så er sagt, vil jeg gerne medgive, at vi inden kampen havde lidt større forventninger til os selv og havde håbet på et lidt andet forløb end det, der udspillede sig i søndags. Dette skal ikke forstås som om, vi undervurderede modstanderen, for det ville være idioti, eftersom FC Kolding inden kampen ikke havde tabt i 11 kampe. Det skal nærmere forstås på den måde, at kampen formede sig mere på modstanderens præmisser end på vores egne, og det var bestemt ikke planen.
 
Wassim El Banna reducerede til 1 - 2
Foto: Niels Buch
Hvad er det der går galt?
 
- Vi føler egentlig, at vi får en nogenlunde pæn start og har rimeligt styr på kampen, indtil FC Kolding får scoret deres første mål efter et godt gennemspillet angreb, hvor vi dog ikke ser helt så skarpe ud forsvarsmæssigt. Målet slår os lidt ud af kurs, og herefter bliver spillet lidt for planløst og med for mange lange bolde og boldtab.
 
- 2. halvleg byder desværre på lidt mere af det samme, og derudover er vi oppe imod 2 dømte straffespark, som så meget ens ud, og som jeg vil undlade at kommentere.. Den sidste del af kampen viser holdet dog flot moral og kommer stærkt igen. Holdet viser i denne periode, at der som ventet var nogle ekstra fysiske ressourcer, som denne gang resulterede i et point, siger Morten.
 
Har I talt med spillerne om kampen?
 
- Mandag blev kampen evalueret sammen med spillerne, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi i store dele af kampen ikke var tilfredse med det spillemæssige niveau og dele af vores beslutninger på banen. Det skal vi specielt på hjemmebane gøre bedre, og vi må arbejde hårdt på at indfri vores egne forventninger, såvel som de forventninger, der stilles til os udefra.
 
Fighteren over alle fightere - Tim Ilsø udlignede til 2 - 2 i overtiden
Foto: Niels Buch
Udefra virkede banen meget knoldet, hvad mener du?
 
- På denne årstid ved alle, at banerne ikke altid er lige fremkommelige, og det må man leve med og tage sine forbehold imod, men vores hjemmebane er sammenlignet med andre sæsoner langt under vanlig standard. Vi frygtede, at den sidste kamp, der sidste år blev spillet i Valby i vintervejr og med mængder af sne på banen ville betyde en ringere standard for banen til indeværende sæson, og det har indtil videre desværre vist sig at være meget rigtigt.
  
- Dette skal ikke lyde som en stor undskyldning, men snarere en kendsgerning om, at banens nuværende stand absolut har en indvirkning på det spillemæssige niveau, der bliver leveret. Vi mener dog samtidig, at vi trods banens ringe stand alligevel skal magte en spillemæssigt bedre præstation end den, vi leverede imod FC Kolding.
 
- Det var i øvrigt dejligt at se de mange fremmødte på stadion, og der skal selvfølgelig lyde en stor tak til vores gode supportere, der støttede os kampen igennem, slutter Morten Svan.
 
nbu
Morten Svan: Vi havde større forventninger til søndagens kamp mod Kolding FC
Foto: Niels Buch
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -