facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

En god og vellykket start - men benene er solidt plantet på jorden

24. marts 2009
Nikolaj Hansen spillede sin først kamp i Frem trøjen
Foto: Niels Buch
Assistenttræner Morten Svan giver her en forklaring på, hvad der sker i truppen og ser tilbage på søndagens kamp mod LFA.
 
Premierekamp på udebane, der endte med en solid sejr imod et hold, som i hvert fald inden kampen havde optimismen og troen i behold, selv om de set ud fra tabellen havde ryggen mod muren … må siges at være godkendt, og så endda på Falster og ikke på Lolland, som jeg vist kom til at nævne.
 
Hvis vi lige ser bort fra kampen et øjeblik, så vil jeg indledningsvis gerne uddybe nogle af de uafklarede spørgsmål, jeg ved nogle af jer, der følger BK Frem, måske må have i forhold til de enkelte spillere i truppen.
 
Ja, vi har skiftet på målmandsposten. Da vi startede op i den nye sæson, var Mads Nielsen førstevalget i målet og vi har overordnet været yderst tilfredse med Mads Nielsens præstationer i første halvsæson. Som bekendt er vinterpausen lang, og det er i denne periode lykkedes Thomas Seidelin at tilbageerobre pladsen i målet qua træningskampe og via den daglige træning. Det er meget tæt imellem de to, og vi er tilfredse med, at vi har to gode målmænd i truppen.
 
En af kandidaterne til kampens spiller: Søren Weibel
Foto: Niels Buch
Det er ikke kun i målet, konkurrencen er hård og tæt. Der er også mange om buddet i forhold til de resterende 10 pladser, og det kan og vil vi ikke klage over, men den tætte konkurrence betyder selvfølgelig, at der ofte vil være oversiddere, når truppen er karantæne- og skadefri. Disse spillere vil selvfølgelig være genstand for vurderinger og sammenligninger i forhold til de udtagede spillere. Sådan er det, og sådan har det altid været.
 
Et godt eksempel denne uge kunne være vores stærke unge spiller Frank Palka, som ikke var udtaget. Nu var grunden imidlertid ikke, at han var blevet fravalgt, men Palka var ikke 100 % klar, og havde i dagene inden kampen ikke kunnet træne med i fuldt omfang. Og når nu vi er ved spillertruppen, er midterforsvaret et godt eksempel på den hårde og tætte kamp om pladserne, men ret beset er vi ganske godt dækket ind i alle vores kæder, så det handler om at præstere til kamp og træning, som jeg tidligere har været inde på.
 
Tilbage til LFA kampen og en kort vurdering af kampen er, at vi kommer godt fra land, får en ønskestart og kontrollerer herefter kampen de første 25 minutter. Den sidste del af halvlegen var vi ikke tilfredse med, men jeg tror også, at LFA drog nytte af vind og vejr i den periode - men omvendt smed vi initiativet lidt fra os og overlod for meget til hjemmeholdet.
 
Holdet viste overskud og fysisk styrke, siger Morten Svan
Foto: Niels Buch
Med udvisningen så kort ind i 2. halvleg lugtede LFA blod, men vores forholdsvis hurtige 2-0 mål punkterede kampen for hjemmeholdet, og efter det var holdets fokus på god organisation, og så ville vi meget gerne spille til nul.
Det lykkedes, og vi fik sågar scoret et 3. mål, så 2. halvleg stort set kun med 10 mand er godkendt, og vi hæfter os ved, at holdet viste overskud og fysisk styrke med tanke på Martin Jürgensens udvisning. 
 
En sejr, og til tider rimeligt spil på en svær bane og med meget vind, er godkendt, men som overskriften antyder, er vi ikke faldet i svime over sejren. Men dejligt med en komfortabel sejr i premierekampen og holdet viste skarphed i begge ender af banen. 
 
Vi havde 2 debutanter i Nicklas Svendsen og Nikolaj Hansen, som dermed fik en god start. Forsvaret stod godt, og Søren Weibel må vel ha’ været en af kandidaterne til kampens spiller. 
 
En stor tak til vores trofaste supportere, som altid sørger for den gode opbakning og rette stemning på lægterne.
 
Jeg kan i øvrigt fortælle, at vi i går spillede reserveholdskamp i Bagsværd mod AB. Begge hold havde 11 spillere med fra A-truppen og 3 spillere fra U19 og kampen holdt højt niveau på en rimelig god græsbane. Kampen blev 1-1, og Tommy Olsen sørgede for en udligning inden pausen. Flere spillerne gjorde god reklame for dem selv og gjorde igen opmærksom på, at konkurrencen er tæt i A-truppen. Vores 3 spillere fra U19 holdet gjorde også en god figur, og værd at nævne er, at de i weekenden slog topholdet Viborg på udebane og Denni Contehs tropper fik således en fornem start på deres 2. halvsæson. 
nbu
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -