facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Hvordan er forberedelserne gået og hvordan fortsætter de?

8. marts 2009
Morten Svan siger, at bredden i truppen også betyder større konkurrence
Foto: Niels Buch
Den lange og til tider hårde og seje vintertræning er stort set ovre, og med 14 dage til turneringsstart har vi talt med assistenttræner Morten Svan om, hvordan situationen ser ud omkring 1. holdet.
 
Har vi fået styrket spillertruppen i vinterpausen?
 
- Vi kan først og fremmest konstatere, at vi på spillersiden rent trupmæssigt er kommet styrket ud af vinterpausen. Vi har fået tilført tre unge og meget talentfulde spillere, alle med en fortid i FCK, og så er en gammel kending vendt tilbage - eller måske rettere vendt hjem - til BK Frem.
 
Nicklas Svendsen
Foto: Niels Buch
- Med tilgangen af Nikolaj Hansen, Nicklas Svendsen, Jamil Fearrington og Wassim El Banna har vi fået styrket og løftet bredden i truppen og samtlige vores kæder på banen. Vi er ganske enkelt dækket godt ind på samtlige pladser og er derfor godt rustede til den række af kampe, vi skal igennem i løbet af halvsæsonen. Bredden og kvaliteten i truppen betyder også, at vi er mindre sårbare i forhold til de skader og karantæner, der utvivlsomt vil komme i løbet af en halvsæson, siger Morten og fortsætter:
 
- Bredden i truppen betyder samtidig en større konkurrence, som gerne skulle gavne og udvikle såvel spillere som hold. Den skærpede konkurrence medfører, at der naturligt bliver stillet større krav til den enkelte spiller, der i højere grad skal levere til træning og i kampe. Vi kan kun bruge 13 markspillere ad gangen og bredden i truppen afslører, at der givet bliver hård konkurrence om pladserne.   
 
Hvordan er vintertræning og træningskampe så gået?
 
- Vores træningskampe har været en blandet fornøjelse. Det lever vi med, for sådan bliver det ofte over en så lang periode, hvor mange spillere skal holdes til ilden og formationer skal afprøves.
 
Jamil Fearrington
Foto: Niels Buch
- Som trænere ved man også, at der over en lang vintertræning vil være forskellige perioder, hvor holdet er mere eller mindre optimeret i forhold til, hvor meget spillerne er mærkede af den daglige træning, der har forskellige faser, som påvirker spillernes fysiske formåen.
 
- Det er da ingen hemmelighed, at vi for 3 uger siden havde en længere periode med meget hård og tung løbetræning, hvilket spillet i træningskampene også bar bræg af, og når jeg nu nævner den var hård og tung, så er det ikke en overdrivelse, for i denne periode er der trænet på en lidt anden måde, og det har været noget hårdere for spillerne i år sammenlignet med tidligere år.
 
Nikolaj Hansen
Foto: Niels Buch
- Derfor kan vi også med rette sige, at langt de fleste spillere i truppen på nuværende tidspunkt er der, hvor de skal være i forhold til deres fysiske form. Der er enkelte spillere, der mangler en smule grundet mindre skadesforløb, men de er stadig så langt i deres grundforløb, at vi med 14 dage til turneringsstart nok skal nå at få de sidste spillere i den rette form.
Vi har i øvrigt været forskånet for de større skadesforløb, og på nuværende tidspunkt er det kun Tommy Olsen og Thomas Krause, der har nogle skavanker, som vi arbejder på at få bugt med, siger Morten Svan
 
Wassim El Banna
Foto: Niels Buch
Nu står den så på træningslejr i Tyrkiet
 
- Ja, vi drager nu til Tyrkiet og er super glade for, at vi kan gentage succesen fra sidste år. Vi fik sidste år god valuta for opholdet, og stedet har alt, hvad man skal bruge set i forhold til at få en optimal trænings uge og træningslejr.
 
- Med 14 dage til sæsonstart og med et ophold udenlands er det klart, at der på turen og i den sidste uge inden det går løs bliver arbejdet på en anden måde, nu hvor den fysiske del af på plads. Fokus og stort set det meste af arbejdet bliver derfor konsekvent lagt omkring opspilsøvelser, organisering, standardsituationer, angrebstræning, sprinttræning og i øvrigt på de mange gange afgørende detaljer i spillet, så vi er 110 % klar til LFA kampen og den resterende del af sæsonen, slutter Morten Svan vores snak.
 
 I dag søndag  tager Frems Viasat Divisionshold så på træningslejr i Tyrkiet indtil søndag den 15. marts, hvor de vender tilbage igen med kun en uge til første kamp i foråret mod LFA på udebane.
 
Udover de daglige træningspas i Tyrkiet skal der spilles to træningskampe. Den første træningskamp spilles tirsdag den 10. marts mod FC Anzhi Makhachkala, der til dagligt spiller i den russiske 1. division, hvor de sidste år blev nummer 6 med 72 point for 42 kampe.
 
Den anden træningskamp spilles fredag den 13. marts mod det armenske hold FC Gandzasar Kapan, der spiller i den armenske Premier League, hvor de sidste år blev nummer 3 med 47 point for 28 kampe.
 
Der er således tale om to modstandere, der kan presse Frem til det yderste, så holdet på græs kan få vished for, hvordan holder ligger til, inden det for alvor går løs, når de vender tilbage til Danmark.
 
Efter en uge i Tyrkiet, hvor træning og træningskampe foregår på græs, så håber vi på, at den sidste uges træning inden turneringsstart også kan foregå på græs, så holdet har 14 dage på græsbaner i benene og dermed skulle være godt rustet inden det for alvor går løs.
 
I turen deltager naturligvis holdet samt trænere og ledere. Udover det spillemæssige har holdet mulighed for at blive socialt rystet sammen, så de i fællesskab kan stå foråret igennem.
 
Her på hjemmesiden kan du læse mere om træningslejren ugen igennem. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig vores mailservice, så kan du gøre det på forsiden af hjemmesiden.
 
nbu
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -