facebooksøg
Boldklubben FREM

Den første sejr skal i hus mod Køge

18. september 2008
Skal Thomas Seidelin holdet buret rent for første gang i denne sæson?
Foto: Niels Buch
Frem holdet var meget opsatte på at hive den første sejr i hus i Valby Idrætspark i søndags mod LFA. Den positive indsats mod Kolding skulle veksles til tre point på kontoen. Derfor var det en flok ærgerlige Frem spillere, der i stedet for kamp måtte trække i træningstøjet, da LFA som bekendt havde meldt fra til DBU, fordi nogle spillere have fået en maveforgiftning.
 
Søndagens modstander Køge var en tur i det jyske, hvor modstanderen var Thisted FC, og det blev til et nederlag på 4 – 0. Thisted skriver på deres hjemmeside om kampen: ’Køge ligger i bunden, Thisted i toppen, så det var to forskellige udgangspunkter, de to hold havde før kampen. Det kan dog allerede afsløres nu, at der ikke er nogen grund til at køre det store skyts frem. Køge havde formentlig medvirket i den sidste VIP forestilling, for kvaliteten var ganske enkelt for lav. 9 mand på egen banehalvdel og så var scenen klar til at modstå det store rampelys, som blev ført an af Thisted.
 
Tim Ilsø klar igen efter sin skade
Foto: Niels Buch
Naturligvis havde Køge håbet på at tage point, men erfaringen var bare ikke til det, over for et godt spillende Thisted hold, der fik godt flow i deres spil. For sjællændernes vedkommende kom der mere flow i dommerens lommer. Adskillige advarsler blev uddelt, og Køges Stefan Poulsen satte en trist krone på værket ved at begå et klodset frispark, som kostede ham anden advarsel og dermed et tidligt bad’, slutter Thisteds hjemmeside.
 
Efter kampen udtalte Køges cheftræner Jimmy Kastrup:
 
- Vi tager stadigvæk det hele som en oplevelse på det her niveau. Jeg tror på, vi nok skal snyde nogen. Der er ikke noget at sige til vores nederlag i dag. Vi manglede at være der alle sammen.
 
Frem har foretaget udskiftninger her i sommerpausen, men det er ikke noget imod hvad Køge har. På Køges hjemmeside kan man ikke læse noget om deres spillertrup, men vi har fundet frem til, at disse er kommet til Køge: Nyt trænerteam Jimmy Kastrup og John Tune Kristiansen. Spillere: Aske Krohn fra Frem, Kelvin Igwe fra LFA, Martin Stausholm fra Værløse, Alexandrs Roslovs fra Ølstykke, Mustafa Baskaya fra egne rækker, Ismael Nielsen fra AB 70, Ibrahim El-Khatib fra Greve, Glenn Marcher fra B 93, og i denne uge er den tidligere AB spiller Prince Nana kommet til. Udover disse spillere kan der godt være kommet flere til, som vi ikke har kendskab til.
 
Hvis der er en, der kan sparke fra distancen, så er det Atli Danielsen
Foto: Niels Buch
Disse har alle forladt Køge Boldklub: Martin Arlofelt til Herfølge, Peter Skov Jensen målmand, Henrik Larsen cheftræner Lyngby, Joachim Bjerg, Søren Nielsen og Morten Nielsen til FC Amager, Mads Villadsen til AB, Kim Bøje (målmand) og Mads Olsen til Greve, John Lundbye til Glostrup. Det er ukendt, hvor Andreas Bak, Michael Kossmann, Simon Jon Miotto (målmand), Jónas Tór Næs, Martin Sommer Rishøj, Chadi Tannoukhi , Nishar Yawar og  Ronnie Bendtsen nu spiller.
 
Onsdag aften var Køge i gang igen, da de skulle spille en udsat kamp mod Viasat Divisionens tophold Viborg på hjemmebane. Køge lagde godt fra land, idet de efter 11 minutter kom foran 1 – 0 på mål af nytilkomne Prince Nana, der tidligere har spillet for AB.
 
Om kampen skriver Viborg på deres hjemmeside:
 
’Her til aften mødtes top og bund hinanden i Viasat Divisionen, da Viborg var taget til Køge og på en god første halvleg lykkedes det at tage de tre point med hjem til Viborg.
 
Viborg førte 3 – 1 i ved halvleg, så kunne man tro at Køge var sendt helt ud i torvene, men i 2. halvleg skete det, som Viborg har kæmpet med et par gange i denne sæson, at de efterhånden begyndte at give initiativet fra sig, og det var Køge opsat på at udnytte. I det 86. minut reducerede Køge til 2 – 3, hvilket også blev kampens resultat.’
 
Danny Andersen skal sparke på alle bolde, der rør sig
Foto: Niels Buch
Inden søndagens kamp i Viasat Divisionen ligger Frem nummer 13 med 2 point for 5 kampe og en målscore på 5 – 12 og Køge Boldklub ligger nummer 16 med 0 point for 6 kampe og en målscore på 3 – 21.
 
Umiddelbart ser det ud som en let opgave for Frem, men det værste holdet kan gøre er at undervurdere modstanderen. Og lad os erindre om, hvad Køges cheftræner Jimmy Kastrup sagde efter kampen mod Thisted: - Jeg tror på, vi nok skal snyde nogen’ - og ja, det var lige ved at lykkes mod Viborg. Derfor er Frem nu advaret og skal ikke blive det første hold, der bliver snydt af Køge.
 
De eneste, der ikke skal snydes er Frem, der skal spille sig til en sejr og dermed de tre point. Ingen tvivl om, at Frem kommer ud for et meget defensivt spillende Køge mandskab, hvor det er Frem, der skal skabe kampen - og så må holdet gøre dét. Vigtigst af alt er trods alt at få nogle hårdt tiltrængte point.
 
På trods af manglende kamp i weekenden, så kan Frem spillerne stadigvæk huske det positive fra Kolding kampen, og det er det, der skal bruges mod Køge.
 
Søren Weibel har en god sparketeknik, som han skal bruge mod Køge
Foto: Niels Buch
Vi har talt med assistenttræner Morten Svan inden kampen mod Køge og han siger:
 
- Det er længe siden, vi sidst har været i aktion, og spørgsmålet er så, om vi stadig kan bruge det meget positive sidstehåndsindtryk, vi leverede i 2. halvleg imod Kolding.
Jeg vurderer, at svaret er ja, selvom kampen i Kolding på nuværende tidspunkt virker en anelse fjern. Mit ja skal ses i lyset af, at det for holdet i Kolding absolut føltes som et vendepunkt, og at holdet på glimrende vis fandt frem til nogle af de takter, som vi – indrømmet - har ledt længe efter.
 
- Derudover var den efterfølgende træningsuge op til LFA kampen afgjort på et bedre og højere niveau end set tidligere, og vi havde da også en virkelig god fornemmelse efter den sidste træning lørdag op til LFA kampen. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke har været i kamp, men vi må vælge at se positivt på det og konstatere, at truppen siden har haft rig mulighed for at arbejde sammen, og vi har haft tid til at arbejde på nogle af de organisatoriske ting, vi følte var nødvendige efter den dårlige start. Flere spillere virker lige nu ovenpå, og holdet begynder mere og mere at ligne et "hold" i positiv forstand, siger Morten Svan og fortsætter:
 
Morten Svan: Vi forventer at se en flok spillere og et hold med stort H mod Køge
Foto: Niels Buch
- Situationen på skadesfronten ser også fornuftig ud, idet vi stort set ikke har nogle skader i truppen. Tim Ilsø har fået noget træning i benene efter sit skadesforløb og Atli Danielsen og Jón Rói Jacobsen har haft tid til at finde sig selv efter et hårdt program med landsholdet. 
 
- Op til LFA kampen talte jeg om, at vi var nået til det punkt, hvor vi ikke ville acceptere flere skuffelser, og det har selvfølgelig ikke ændret sig siden, så udgangspunktet på søndag er ligesom op til LFA kampen, at vi får en sejr i hus. Hvordan det gøres, er i vores situation lige nu underordnet, men vi håber og tror, at spillere bringer de spillemæssige takter med sig fra Kolding kampen.
 
- Vi forventer dog på ingen måde, at det bliver nemt for os, og vi tager Køge enormt seriøst - og et smalt nederlag på 3-2 til topholdet Viborg siger vel det hele - selvom Køge bestemt har deres egne problemer at slås med. 
 
- På trods af vores nuværende placering mener jeg, at vi på søndag bringer meget positivt med os, som vi skal udnytte, og jeg mener afgjort, at vi stiller med et hold, hvor selvtilliden og overskuddet er til stede. Og så forventer vi først og fremmest at se en flok spillere og et hold med stort H, der stiller høje krav til sig selv og holdet - og ikke mindst er enormt sultne efter en længere tids kamptørke, sådan slutter Morten Svan vores snak.
 
Søndag 21. september kl. 15.00 Køge – Frem på Køge Stadion
 
nbu 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -