facebooksøg
Boldklubben FREM
Skovshoved - Boldklubben FREM
21. maj 2019 19:00 Skovshoved IP
2. Division Kvalspil

Frem skal tro på sig selv ellers kommer resultaterne ikke

2. september 2008
Søren Krogh blev kåret som dagens spiller mod Skive og undskyldte indsatsen på spillernes vegne
Foto: Niels Buch
Efter en ubeskrivelig dårlig indsats mod Skive, må der være rigtigt mange Frem spillere, der har en meget dårlig smag i munden.
 
Godt nok vidste alle, at det tager en 5 – 6 turneringskampe at spille et ny hold sammen, men alligevel kan det forlanges, at det ikke er en flok enkeltpersoner, der løber på banen. Det mindste der kan forlanges, hvis tingene ikke lykkes, er, at man kæmper en vis legemsdel ud af bukserne - og det er en absolut nødvendighed, hvis skuden skal vendes.
 
Og skuden skal vendes, og allerede i den fremrykkede kamp onsdag på udebane mod Kolding FC, som er kommet lige så dårligt fra start som Frem. Hvis det havde været længere fremme i turneringen, kunne man have talt om et bundopgør, men efter fire runder bruger vi ikke sådanne udtryk.
 
Skal der bruges muskelkraft, så skal Mikael Simonsen med på midtbanen
Foto: Niels Buch
Hvad der skal gøres er svært at sige, da holdet på papiret virker godt nok. Men ønsker man at spekulere i det, så er det blot at læse supporternes hjemmeside, hvor der er lige så mange meninger som indlæg, og det kan absolut ikke bruges til noget som helst. Det, der kan bruges til noget, er at stå sammen, hvilket både gælder supportere, spillere og trænere. Kun gennem sammenhold viser vi styrke og kommer videre.
 
Til 442.dk siger assistentræner Morten Svan efter kampen mod Skive, at det er tid til selvransagelse - så sandt som det er sagt. Morten Svan siger endvidere, at det er en holdindsats der skal til, selv om ikke alle spiller op til det, de kan. Dette må man nu tage konsekvenserne af og spille noget mere kynisk for at få de nødvendige point.
 
Onsdagens modstander Kolding FC har Frem altid haft det svært imod, men de er imidlertid kommet lige så dårligt i gang med sæsonen som Frem. Efter 4 kampe har Kolding ikke fået nogle point og har en målscore på 2 – 12, hvorimod Frem har fået et enkelt point og har en målscore på 3 – 10.
 
Efter Koldings 2 – 1 nederlag til Thisted i søndags udtalte assistenttræner for Kolding FC:
 
’Omkring afslutningen af kampen blev det da lidt hektisk med et rødt kort og et par knap så pæne gloser. Fodbold er et holdspil. Vi taber sammen, og det har vi øvet os meget på her i opstarten. Når man har tabt de første tre kampe, er man godt tilfreds med et enkelt point, så det magiske nul kan slettes. Alle steder er svære at spille, og kampen i dag er ingen undtagelse. Det røde kort betyder, at Nick Andersen ikke kan være med imod Frem.’
 
Får Søren Weibel snart gang i målscoringen?
Foto: Niels Buch
Kolding FC har benyttet sommerpausen til at skifte cheftræner. Johnny Mølby er stoppet for at blive assistenttræner i AGF, og ny cheftræner er Frank Andersen, der har fået Ole Schwennesen som ny assistentræner. På spillerfronten er der kommet tilgang af: Kenneth Merrild, ny målmand fra Slagelse, Martin Thomsen fra SønderjyskE, Lars Christian Nielsen fra Esbjerg, Jacob Olesen fra Viborg FF, og lige inden transfervinduet lukkede, har man lejet målmanden Anders Lindegaard i OB.
 
Det er blevet et farvel til disse fire spillere: Kenneth Falkenberg målmand – Silkeborg, Henrik Smedegaard til FC Fredericia, Casper Kruse til Næsby og et farvel til sidste sæsons topscorer, den tidligere Frem spiller Jesper Jørgensen, der er taget til Galway United.
 
Skal vi fremhæve nogle af Koldings spillere, som der skal holdes et godt øje med, må det være Jesper Christiansen, Claus Pedersen, Karsten From og Thomas Rathe. Specielt Jesper Christiansen i front og Claus Pedersen på midtbanen har før gjort livet surt for Frem.
 
Spørgsmålet er så, hvordan Frem har tænkt sig at gribe opgaven an? I den nuværende situation kan det højt anlagte polerede spil lægges på hylden og erstattes af gedigent fight. Tidspunktet er nu kommet hvor der skal spilles mere kynisk og spilles på resultatet. Der er ingen tvivl om, at presset på spillerne og trænerne vokser kamp for kamp, og den onde cirkel skal brydes netop mod Kolding.
Selvfølgelig har spillerne lært meget af den sløje indsats mod Skive, så der er kun et at gøre: Op på hesten igen og så se at komme videre. Utvivlsomt tørster spillerne for at vise, at de er meget bedre som hold, end resultaterne indtil nu har vist.
 
Danny Andersen - er han snart med fra start?
Foto: Niels Buch
På papiret er det et godt Frem hold, men vi mangler at se er det udmøntet i praksis. Derfor handler det om at spille som et hold, hvor alle hjælper alle og ikke tænke på, hvad man kan gøre for sig selv. Fodbold er og bliver et holdspil og så må det individuelle komme, når helheden fungerer. Det må være muligt at spille kynisk, så man tvinger modstanderne til at skabe noget og så slå kontra - og for alt i verden få sparket chancerne i mål.
 
Der er derfor lagt op til en spændende kamp på onsdag mod Kolding FC på udebane. Det er nu holdet skal vise, at de godt kan stå sammen og vinde en kamp. Der ligger en stor opgave for trænerne at få dét banket ind i hovedet på spillerne inden onsdagens kamp og tiden er knap.
 
Udover Morten Svans kommentarer til 442.dk har han disse bemærkninger til Skive kampen:
 
- Et nederlag hjemme på 1-4 til Skive er meget svært at fordøje for os alle og indrømmet … vi har fået den værst tænkelige start på sæsonen. I vores nuværende situation er der ingen grund til at komme med en længere dybdegående analyse af Skive kampen, men det er selvfølgelig et kæmpeproblem, at udeholdet på vores egne hjemmebane formår at presse os og tage initiativet de første 20 minutter af kampen.
 
Morten Svan: Hver enkelt spiller skal fornemme holdkammeraternes støtte
Foto: Niels Buch
- At den sidste del af halvlegen efterfølgende formede sig anderledes og mere på vores præmisser var opløftende, men også et krav, som vi i hvert fald til denne kamp havde stillet til os selv på baggrund af hjemmebane og vores tørst efter at komme ordentligt i gang med indeværende sæson. At vi så efterfølgende leverer en forfærdelig 2. halvleg er tankevækkende, og noget vi langt fra kan, skal eller vil acceptere, siger Morten og fortsætter:
 
- Det er klart, at en så dårlig start kræver handling og ændringer. Der skal på nuværende tidspunkt arbejdes ekstra hårdt med den mentale del på holdet og hos enkelte spillere.
 
- Det er ingen hemmelighed, at vi i sidste halvsæson stod i en meget vanskelig situation, som det lykkedes at komme godt ud af - specielt den første halvdel af sæsonen, og jeg vil da ikke afvise, at den formel og nogle af de tiltag atter vil komme i spil. Vi må starte forfra og have en anden tilgang til de kommende kampe. I øvrigt blev jeg kort tid efter Skive kampen pænt og venligt spurgt, om jeg ville kommentere på Skive-kampen af en af hjemmesidens rapportere fra 442.dk, og jeg skal da henvise til disse udtalelser for ikke at skulle gentage mig selv her, afslutter Morten Svan sit indtryk af kampen mod Skive.
 
Nu gælder det Kolding og hvad så?
 
- Onsdagens kamp i Kolding bliver ikke for småbørn, og begge hold kender alt til vigtigheden af det endelige resultat. Vigtigst for os handler det om, at holdet på dagen har den fulde tiltro til, at vi sammen kan levere, og at vi taktisk er godt rustede til opgaven. Hvert enkelt spiller på banen skal fornemme holdkammeraternes absolutte støtte, og så kræver det selvfølgelig en samlet mandfolkepræstation - og at vi til fulde lever op til de ord, der bliver sagt inden vi går på banen: Vi kæmper for holdet … vi kæmper for klubben, slutter assistenttræner Morten Svan.         
   
Onsdag 3. september kl. 19.00 Kolding FC – Frem på Kolding Stadion
nbu
 
5. Abdoulie Njai

Position: Midtbane, Back
Født: 10-07-1997
29. Alain Mateso

Position: Angriber
Født: 03-02-1999
15. Andreas Horsebøg

Position: Midtbane
Født: 05-08-1998
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
14. Benjamin Warlo

Position: Angriber
Født: 05-05-1992
10. Beran Camili

Position: Midtbane/Angriber
Født: 01-04-1991
24. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
28. Frederik Roepstorff

Position: Midtbane
Født: 09-06-1998
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
16. Gorm Hansen

Position: Angriber
Født: 21-02-2002
23. Gustav Gjøg

Position: Forsvar/midtbane
Født: 06-02-1997
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
27. John Frederiksen

Position: Angriber
Født: 10-01-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
13. Kevin Okore

Født: 18-02-2000
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
13. Mads Severinsen

Position: Forsvarer/MIdtbane
Født: 12-06-1991
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
21. Marius Finsen

Position: Angriber
Født: 15-03-1999
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
99. Morgan Stewart

Position: Forsvar/midtbane
Født: 10-06-1999
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -