facebooksøg
Boldklubben FREM
Skovshoved - Boldklubben FREM
21. maj 2019 19:00 Skovshoved IP
2. Division Kvalspil

Nu er ventetiden forbi - bolden triller igen

7. august 2008
Det ser ud som om, at det er nytilkomne Thomas Seidelin, der vogter målet og får debut
Foto: Niels Buch
Efter en sommerpause på omkring 2 måneder er Viasat Divisionen klar til at gå i gang igen i Valby Idrætspark på søndag mod oprykkerne fra Thisted FC.
 
Sommerpausen er blandt andet blevet brugt til en stor udskiftning i spillertruppen, efter Frem igen har fået godkendelse til at måtte skrive kontrakter. Frem har fået tilgang af disse spillere, der tidligere har spillet for klubben: Jón Rói Jacobsen, Søren Krogh og Søren Weibel. Af nye spillere er kommet Thomas Seidelin, Casper Grønn Larsen og Patrik Wozniacki, og endelig er Beran Camili blevet rykket fra Ynglinge op i 1. holdstruppen.
 
Det kan give Anders Theil hovedbrud at få blandet kortene rigtigt
Foto: Niels Buch
På godt dansk kan man altså sige, at der er kommet frisk vand i karret, hvilket betyder, at Frem har fået et hold, hvor der er dobbeltdækning på alle pladser, og dermed er konkurrencen blevet væsentlig mere skærpet.
 
Nu er det ikke sådan, at der skal lægges alt for meget vægt på, hvordan det er gået i træningskampene, da det ikke er det samme hold, der spiller en hel kamp, idet alle spillere normalt er i gang. Ser vi bort fra det, så er der blevet vist pænt spil, og der er blevet praktiseret god holdånd. Forsvaret har virket sikkert, og så er der blevet spillet væsentligt hurtigere i alle træningskampene, så umiddelbart tegner det godt for den nye sæson i Viasat Divisionen.
 
Med den store udskiftning der har været i spillertruppen, kan det være svært at bedømme, hvordan holdets muligheder er, men en placering omkring midten med pil opad er en realistisk bedømmelse. Holdet består af mange unge spillere, og jo hurtigere de blomstrer, jo bedre vil det gå for holdet. Lad os håbe, at de hurtigt står i fuldt flor, så Frem kan få en sæson med en rigtig god placering.
 
Ingen tvivl om at Jón Rói Jacobsen får comeback og skal styre forsvaret
Foto: Niels Buch
Den første kamp i en ny turnering er altid vanskelig, da begge hold gerne vil godt fra start og komme på pointtavlen, så selvom det er et oprykker hold Frem skal møde på hjemmebane, så skal der gås til den, hvis alle tre point skal blive i Valby.
 
Søndagens modstander har Frem kun mødt to gange i sæsonen 2006 – 2007, hvor det blev til to sejre. Thisted FC har ikke fået tilgang af nogen nye spillere efter deres oprykning til Viasat Divisionen.
 
Med det nye mix, der er kommet i Frems trup, må det give cheftræner Anders Theil noget hovedbrud om, hvordan han skal blande kortene, men den opgave har Anders været mand for at klare før, så kortene skal nok være blandet rigtigt, når det går løs på søndag igen.
 
Lejesvenden Casper Grønn Larsen er et sikkert valg på backpladsen
Foto: Niels Buch
Spændende bliver det at se, hvor mange af de nytilkommende, der får plads i startopstillingen. En ting er dog sikkert - vi får både spillere, der gør comeback, og spillere der får deres debut i Frem trøjen.
   
Inden sæson premieren siger assistenttræner Morten Svan:
 
- Ugen efter sæsonen stoppede, gik spillerne på ferie, men som de fleste nok var klar over, var der en hel del løse ender i forhold til den kommende sæsons spillertrup. Det har derfor for manges vedkommende været en noget hektisk og travl sommer, da klubben på ny kunne indgå kontrakter og dermed arbejde hårdt på at sammensætte denne sæsons spillertrup.
 
Hvad med den nye sæson?
 
- Sæsonen 2008/2009 er af mange blevet spået til at blive hårdere og mere konkurrencepræget med et deraf højere niveau end den seneste sæson. Det kunne lyde meget rigtigt, eftersom en lang række klubber har været ude og markere sig på spillermarkedet, og der er sågar de klubber, der til sæsonen ikke har lagt skjul på, at deres justeringer af spillertruppen er set som oprustninger for at opnå diverse målsætninger, siger Morten Svan og fortsætter
 
Søren Krogh burde også være et sikkert valgt og dermed endnu et comeback
Foto: Niels Buch
- I Frem har vi som nævnt efter seneste sæson i første omgang koncentreret os om arbejdet med at få truppens sammensætning på plads, der på nuværende tidspunkt næsten er færdiggjort. Det har betydet et farvel til en lang række spillere, og nye spillere er kommet til. De normale mekanismer i forhold til en ændret trup er naturligvis sat i gang og vil normalt tage noget tid at arbejde med, men vi føler os nu alligevel godt parate og rustede til den kommende sæsons udfordringer.
 
- Der er den seneste måned blevet arbejdet hårdt og målrettet til træning, og det har til tider i vores træningskampe set ganske fornuftigt ud, uden at man dog skal lægge alt for meget i disse kampe, hvor mange ting kan spille ind, siger Morten.
 
Nytilkomne Patrik Wozniacki er en flittig angriber, der står til debut på søndag
Foto: Niels Buch
Hvad med sæson premieren mod Thisted FC?
 
- På nuværende tidspunkt træner samtlige spillere med, og der er ingen alvorlige skader. Dalibor Gotovac er så at sige den eneste spiller, der er sat en anelse efter på grund af en skade i opstartsfasen, men han er på nuværende tidspunkt godt på vej. Dog er Nikolaj Mikkelsen tvivlsom til søndagens premierekamp, da han har nogle problemer med sin lyske.
 
- Søndagens modstander er som bekendt Thisted, der havde en flot sæson i 2. division og tidligt viste sig at være en sikker oprykker og klubben er nu atter tilbage i Viasat Divisionen. Det er på dette tidspunkt svært at sige noget omkring klubbernes indbyrdes styrkeforhold, men vi føler os godt forberedte på Thisted og har selvfølgelig den fornødne respekt for vores modstandere, der i øvrigt i deres generalprøve slog Skive 4-2, siger Morten Svan og fortsætter:
 
- Vi har en forventning til, hvorledes kampen taktisk vil forme sig på søndag, men vigtigt af alt er, at spillerne fra første fløjt er parate og boldfaste og ikke mindst viser den rette attitude og vilje samt arbejder stenhårdt for at få en god start på den kommende sæson. 
 
Det er vigtigt, at spillerne er klar fra første fløjt, siger Morten Svan
Foto: Niels Buch
- Vi håber på mange mennesker og den gode støtte vi altid får på hjemmebanen i Valby Idrætspark, slutter Morten Svan.

 
Søndag 10. august kl. 15.00 Frem – Thisted FC i Valby Idrætspark
nbu
 
 
 
5. Abdoulie Njai

Position: Midtbane, Back
Født: 10-07-1997
29. Alain Mateso

Position: Angriber
Født: 03-02-1999
15. Andreas Horsebøg

Position: Midtbane
Født: 05-08-1998
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
14. Benjamin Warlo

Position: Angriber
Født: 05-05-1992
10. Beran Camili

Position: Midtbane/Angriber
Født: 01-04-1991
24. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
28. Frederik Roepstorff

Position: Midtbane
Født: 09-06-1998
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
16. Gorm Hansen

Position: Angriber
Født: 21-02-2002
23. Gustav Gjøg

Position: Forsvar/midtbane
Født: 06-02-1997
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
27. John Frederiksen

Position: Angriber
Født: 10-01-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
13. Kevin Okore

Født: 18-02-2000
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
13. Mads Severinsen

Position: Forsvarer/MIdtbane
Født: 12-06-1991
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
21. Marius Finsen

Position: Angriber
Født: 15-03-1999
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
99. Morgan Stewart

Position: Forsvar/midtbane
Født: 10-06-1999
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -