facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Kan pointhøsten fortsætte i lokalopgøret

18. april 2008
Nabil Aslam har gjort det godt i foråret
Foto: nib
Boldklubben Frem er kommet glimrende fra start i forårets halvdel af Viasat Divisionen, hvor det er blevet til 11 point i 5 kampe. Heraf er de 8 point er hentet i 4 kampe mod modstandere, hvor det i efteråret blev til 0 point, hvilket tegner godt for fortsættelsen i turneringen.
 
Søndag gælder det så Hvidovre IF i Valby Idrætspark, hvor Frem har revanche til gode efter at have tabt i efteråret med 1 – 0.
 
Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, så der skal også gås til den mod Hvidovre IF, hvis der atter skal point ind på kontoen. Hvidovre, som har haft scoringsproblemer, har i de sidste to kampe scoret 7 mål, hvor de i de foregående 18 kampe kun havde scoret 12 mål.
 
Midtuge kampen mod SønderjyskE kom Boldklubben Frem ud af med uafgjort 2 – 2 efter en rigtig god gang fodbold i Valby Idrætspark. Hvidovre IF vandt på udebane på Gentofte Stadion med hele 4 – 0 over HIK og kom dermed over nedrykningsstregen.
 
Hvidovre IF er således godt på vej både pointmæssigt og scoringsmæssigt. Anders Clausen har alene scoret fire af de sidste syv Hvidovre IF mål, så ham skal der holdes et vågent øje med.
 
Frank Palka Jensen bliver bedre og bedre fra kamp til kamp
Foto: nib
Anders Clausen er kommet til Hvidovre IF i vinterpausen sammen med: Thomas Lindrup fra FCN, Danny Mirabel fra Lyngby, Lukasz Cieslewicz fra Brøndby 2 – leje ½ år, Kristian Bo Andersen også fra Brøndby 2 – leje ½ år og Mark Parrish fra Allerød. Hertil kommer, at Tom Nielsen, der tidligere har trænet LFA, er kommet til som ny cheftræner.
 
Ingen tilgang uden afgang og disse spiller har forladt Hvidovre IF: Kenneth Jepsen målmand og Rasmus Wulff til Brønshøj, Thomas ”TC” Christensen ?, Brian Andreasen til Glostrup, Søren Christiansen til Avedøre, Mikail Anli til HIK, Niclas Tüchsen til Viborg FF, Jesper Kristoffersen til SønderjyskE, Mahmoud Ahmad til BSV, Martin Reindorf til Greve og Mads Torry blev fritstillet og kom herefter til FCK 2.
 
Umiddelbart ser det ud som Hvidovre IF er kommet styrket ud af vinterpausen, hvilket resultaterne også viser. På en enkelt plads er de dog svækket til kampen mod Boldklubben Frem, idet deres målmand Kim Drejs blev udvist i tillægstiden mod HIK og dermed ikke kan være med i lokalopgøret. Heller ikke Jonas Kallehauge kan være med, da en advarsel udløste karantæne.
 
Aske Krohn og Tim Ilsø er blevet et par solide backs
Foto: nib
Boldklubben Frem er placeret på en 10. plads med 23 point for 20 kampe og en målscore på 33 – 33, og Hvidovre IF er placeret på en 13. plads med 20 point for 20 kampe og en målscore på 19 – 26, så der er lagt op til en rigtig 6 point kamp i lokalopgøret.
 
Kampen mod SønderjyskE var en sand fornøjelse med masser af tempo og godt spil fra begge holds side. Frem spiller normalt godt imod de hold, der gerne vil spille fodbold. Kæderne hang godt sammen, og det kommer der masser af godt fodbold ud af.
 
Hvis ikke Frem kan komme op på de samme højder på søndag, så er der altid de gamle gode dyder at falde tilbage til, nemlig fight og hjælpe hinanden i samtlige 90 minutter. Husker spillerne, at de er et hold, hvor det er en for alle og alle for en, så er der også point at hente mod Hvidovre IF, så Frem fortsat kan komme længere op i tabellen i Viasat Divisionen.
 
Martin Jürgensen var god mod SønderjyskE og scorede
Foto: nib
Derfor er der alt mulig grund, at komme i Valby Idrætspark på søndag, hvor der nok skal blive smæk for skillingen.
Inden kampen mod Hvidovre siger assistenttræner Morten Svan:

- Det er et hårdt program for tiden, men spillerne har indtil videre gjort det fornuftigt, og vi har samtidig været forskånet for alverdens skader. De skader, der løbende og naturligt opstår, har ikke givet anledning til de helt store problemer, da vi som tidligere nævnt er godt rustet med en bred trup med tæt og hård konkurrence.
- Den brede trup har indtil videre givet os mulighed for at ændre lidt på holdets sammensætning i forhold til vore egne taktiske overvejelser og den på dagen givne modstander. Det kan have sine fordele og ulemper, men vi har vurderet, at det overordnet har givet os bedre muligheder for at skaffe de nødvendige resultater og dermed point i denne svære halvsæson, siger Morten Svan.
 
Tommy Olsen fightede godt sidst og fik scoret
Foto: nib
- Torsdag efter SønderjyskE kampen restituerede det meste af truppen, og i dag fredag har spillerne fået fri på grund af det tætte program den seneste tid. Lørdag har vi sædvanligvis en ”let” træning og vurderer, om der skal ske ændringer i forhold til SønderjyskE kampen.
 
- Søndagens modstander er ærkerivalerne fra Hvidovre, der har haft en god opstart og er krøbet over stregen. Hvidovre har i vinter fået styrket deres trup, endda med ganske så markante profiler. Dette har indtil videre givet bonus, og Hvidovre er ligesom Frem ganske godt kørende. Det bliver for så vidt en svær kamp for begge hold, og man kan vel roligt tale om endnu en 6 point kamp. Det kan sagtens blive en kamp, der bliver meget forskellig fra SønderjyskE kampen, men vi skal da gøre vores til at finde de samme spillemæssige takter frem.
 
Morten Svan: Endnu en 6 point kamp
Foto: nib
- Vi er ganske klar over, at vi har en revanche til gode i forhold til det omvendte opgør, og jeg er sikker på, at spillerne er parate og klare oven i hovedet og vil yde deres til, at vi fastholder vores indtil videre fornuftige periode. Vi håber vel alle, at kampen bliver overværet af et stort publikum – med en masse Fremsupportere - der gerne skulle blive vidne til et lokalbrag med masser af nerve og intensitet og et Fremmandskab, der fortsætter de gode takter fra SønderjyskE kampen, slutter Morten Svan.
 
Søndag 20. april kl. 13.00 Frem – Hvidovre IF i Valby Idrætspark
 
nbu
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -