facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - Vanløse IF
21. september 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Derfor gik det sådan i Vejle

5. november 2007
Morten Svan: Vi var tilfredse med holdets indstilling
Vejle Boldklub havde ikke tabt en kamp på hjemmebanen i Nørreskoven, og det skulle Boldklubben Frem prøve at ændre på. Assistenttræner Morten Svan giver her sin vurdering af kampen.
 
- Vi stod selvfølgelig overfor en stor opgave og en vanskelig kamp, da vi gæstede Vejle Boldklub i søndags. På trods af dette anså vi det dog ikke for umuligt at hente point imod topholdet, siger Morten Svan.
 
I første halvlegs sidst minut
- I forhold til Køge kampen måtte vi undervejs lave en enkelt ændring, idet Frank Palka kort før kickoff måtte opgive at deltage. Dette gav plads til Aske Krohn og sendte dernæst Dalibor Gotovac ind i midterforsvaret.
 
Frank Palka Jensen måtte opgive at spille
- Vores præstation i 1. halvleg var ”næsten” godkendt. Vi var godt organiserede og formåede i perioder at spille hurtigt og komme frem til de nødvendige chancer. Det blev vel til 3-4 chancer, hvoraf en enkelt af disse chancer blev omsat til mål, og meget mere skal man nok ikke forvente imod et stærkt Vejle mandskab på deres hjemmebane.
 
- En ”næsten” godkendt indsats skal forklares med, at vi desværre ikke magtede at gå til pausen med en 1-0 føring, idet Vejle lige inden pausen scorede – i øvrigt på lidt af en tilfældighed og på baggrund af en mindre misforståelse i de bageste rækker. Mere end ærgerligt, for en føring på 1-0 kunne meget vel være gået hen og blevet udslagsgivende i forhold til at kunne tage point med hjem til Valby. Ganske vist formede 2. halvleg sig til, at Vejle var toneangivende, men de havde nu alligevel deres problemer med at bringe sig på sejrskurs, og en føring ved pausen havde med sikkerhed gjort livet ekstra surt for Vejle. Der er nu en verden til forskel på at gå ud til 2. halvleg med et 1-1 resultat kontra en føring på 1-0, når man gæster Vejle stadion, fortsætter assistenttræneren.
 
Iddi Alkhag havde en kæmpe mulighed for at bringe Frem foran
Tempoet blev skruet op
- Udefra må vi konstatere, at Vejle i 2. halvleg spillede i et højt tempo, og det lykkedes dem at sætte os under pres. På trods af dette havde vi evnerne og klassen til at slå fra os, og ved stillingen 1-1 har Iddi Alkhag en kæmpe mulighed for at bringe os i front på ny. Desværre var Iddi ikke klar over, at hans dribling forbi midterforsvaret også satte Vejles målmand ud af spil, og i stedet for at sparke bolden hårdt og fladt i kassen, forsøgte han i stedet at loope bolden over en målmand, der ikke stod på stregen, men faktisk også var passeret – desværre for Iddi og os, blev sparket for højt og gik over mål.    
 
Aske Krohn erstattede Frank Palka Jensen
- Generelt må vi være meget tilfredse med holdets indstilling, og vi evnede også at spillede kampen i et meget højt tempo og endda sætte Vejle under pres i den sidste fase af kampen. Der opstod muligheder, men vi manglende desværre lige det sidste. Vejles sidste og 3. mål er der rent ud sagt ikke noget at gøre ved. Vi forsøgte at sende alle mand frem på vores hjørne i kampens overtid og sidste minut, og det resulterede altså i en Vejle scoring, fortæller Morten Svan.
 
- Et eller andet sted kan vi også være tilfredse med, at vi spillede med om pointene indtil det sidste mod rækkens bedste hold, og med lidt mere held og dygtighed havde fået et point med hjem til Valby. Men når det nu ikke skete, må vi så også erkende at sejren til Vejle var fortjent.
 
Dalibor Gotovac blev rykket ind i midterforsvaret
Søndag er efterårets sidset kamp
Som de fleste har bemærket, har vi i løbet af sæsonen ikke haft mulighed for at stille samme mandskab over 2 kampe. Næste kamp imod Skive bliver heller ingen undtagelse, men vi kan garantere, at de spillere, der går på banen til søndagens sidste kamp på hjemmebane imod Skive, vil være supermotiverede og hårdt arbejdende for at sikre Frem en god afslutning på 1. halvsæson, slutter Morten Svan.
 
nbu
fotos: nib
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -