facebooksøg
Boldklubben FREM

Jørgen Arvad Christensen

Position: Midtbane
Højde: 180 cm
Vægt: 78 kg
Født: 04-06-1963
Kampe: 1
Vundne: 0
Uafgjort: 0
Tabt: 1
Mål: 0
Debut: 16. august 1989 i Landspokalturneringens 3. runde ude mod ?lstykke 1-2 e.o., hvor Jørgen blev indskiftet i halvlegen i.s.f.
Carsten Birkedal.
Tidligere klubber: Ungdom: Fasterholt og fra junior i Brande - Senior: Brande i 2 år. Ikast som kontaktspiller (1982-7). Skiftede 1987 til Herning Fremad i 2. division også på kontrakt, dog med den klausul at denne kunne annulleres i tilfælde af jobskifte i det civile liv. Fik job i København som sælger for Wrangler og forsøgte sig først i Lyngby, hvor Jørgen deltog uden den store succes i en totokamp mod et ungarsk hold. Jørgen meldte sig derefter i FREM i sommeren 1989. Skiftede året efter til Fremad Amager, der tilbød Jørgen kontrakt. Jørgen spillede i 5 sæsoner i Fremad Amager, inden et nyt job tvang ham til at stoppe. Spillede oldboys i Hjortshøj Egå, men måtte stoppe p.g.a. en knæskade.
Beskrivelse: Fulde navn: Jørgen Arvad Christensen. Født i Fasterholt ved Brande. Bor i Skæring nord for ?rhus, 8250 Egå.
Gift med Susanne. Har 3 børn: Sofie på 18, Frederik på 15 og Othilia på 12 år.

Jørgen beskriver sig selv som værende en teknisk dygtig og forudseende spiller, løbestærk, med et skudskærk venstre ben, med en normal hurtighed på det daværende niveau.

Tabte som yngling den jyske pokalturnering til Ikast. Var til udtagelse til det jyske hold i 1978 som junior, men spillede samme position som Jan Mølby og så var den karriere slut.

Da Jørgens kæreste skulle flytte til København for at læse, besluttede han sig at følge efter. Efter ovennævnte prøvekamp i Lyngby og bopæl på Frederiksberg, blev FREM en naturlig klub at vælge. Han fik desuden hjælp af sin gamle træner i Ikast Flemming Serritslev, som anbefalede FREM og ringede til træner Jan Poulsen og lagde et godt ord ind for ham.

Desværre var der nogen tvivl omkring Jørgens sidste kontrakt med Herning og FREM turde ikke skrive kontrakt med ham p.g.a. en evt. risiko for at skulle betale afståelsessum til Herning. Fremad Amager var mere friske og tilbød Jørgen en kontrakt med virkning fra forårssæsonen 1990, hvor Jørgen bl.a. spillede sammen med vores egen Ole Rasmussen og her oparbejdede et venskab med ham, der stadigvæk holder.

Senere som oldboysspiller satte en knæskade en stopper for fodboldsspillet, så nu får Jørgen motion ved at spille tenns og ved løbetræning.

-----------------------
Jørgen har oplevet mange skægge historier fra sin fodboldkarriere og her er 2 af de bedste:

Den første var fra min tid i Ikast. Vi skulle spille imod Brøndby og de havde en fyr ved navn Michael Laudrup. Han var på det tidspunkt skrevet op til alle klubber i Europa og scorede mange mål i 1. Division.

Da vi skulle spille imod dem søndag ville Flemming Serritslev have at vi skulle træne lørdag specielt imod hans evner.

Vi havde en rutineret forsvarer ved navn Jens Steffensen, der havde spillet som professionel i mange år i Bundesligaen og også spillet på landsholdet. Vi havde en talentfuld ung spiller ved navnet Lars Fårtoft, der var på ynglingelandsholdet sammen med Michael og Flemming bad ham om at agere Laudrup.

Jens sagde fornærmet til træneren: Flemming, nu har jeg dækket Keagan og Rummenigge og så vil du have at jeg skal mandsopdække Lars Fårtoft.

Det gør jeg sku ikke!! Ja så kan du godt gå ind Jens! Ja det er jeg sku ligeglad med din dumme træner, så gør jeg det!

Vi lå flade af grin imens de hidsede sig op og så sagde Lars Fårtoft (på det tidspunkt o kampe på 1. Holdet) pludselig: Ja når Jens ikke vil dække mig op så gider jeg sku heller ikke mere! Jeg er sku bedre end ham Michael! Alle var færdige af grin undtagen de 3 implicerede, som alle var rasende. Lars Fårtoft fik ikke mange 1. holds kampe med den indstilling og behøver vel kun jeg at sige, at vi tabte 4-1 og Laudrup lavede 3 mål og kørte rundt med Jens Steffensen.

Den sidste historie er fra min Frem tid, hvor jeg havde fornøjelsen af spille sammen med 2 meget sjove fyre.

Den ene var Ole Rasmussen, som i dag træner jeres 2. Hold. Altid en kommentar og vanvittig hurtigt på både fødderne og replikkerne.

Den anden var sjove og altid søde Thomas Thøgersen, der endte i Brøndby og senere i England.

En dag til træning snakker vi 3 sammen mlivet og lidt forskelligt under opvarmningen og Ole spørger så Thøger: Hvad så Thøger, hvad har du lavet i dag inden du kom til træning? Thøger var på det tidspunkt arbejdsløs, hvilket ikke så ud til at tynge ham ret meget.

Ja han havde sku da ikke lavet noget! Hvad skulle det være han skulle lave, som ikke havde noget med biograf og fodbold at gøre, som han sagde?

Jamen Thøger, hvad vil du gerne blive her i livet? spurgte jeg! Er der ikke noget du godt kunne tænke dig at arbejde med eller blive, hvis nu fodbold ikke går den rigtige vej med udlandet og sådan?

Thøger (Vesterbrodrengen) tænkte lidt over tingene og sagde således: Ved du hvad, jeg har sku aldrig tænkt over, hvad jeg skulle lave eller blive til! Det går sku nok!

Sådan et svar var utroligt morsomt fra en meget afslappet gut som Thøger!
-------------------

Jørgen har en uddannelse indenfor handel og kontor, men endte i hotelbranchen og arbejdede i 6 år som salgsdirektør på Hotel D'Angleterre. Derefter blev han marketingschef i Wonderful Copenhagen og rejste jorden rundt og markedsførte København (godt gået af en midtjyde). Efter 10 år i København gik turen så til ?rhus og i dag arbejder Jørgen som direktør for en kro- & hotelkæde ved navn Danske Kroer & Hoteller med hovedkontor i Horsens og 89 3- og 4 stjernede kroer og hoteller over hele Danmark.

2. marts 2009/Steen Meisner Bjerre
- Tal i parentes angiver nuværende sæson.

- Se 'Jørgen Arvad Christensen's aktive kampe - klik her
- Søg efter teksten: 'Jørgen Arvad Christensen' - klik her

- Videre til næste spiller 'Jørgen Axel Jensen' - klik her
- Tilbage til forrige spiller 'Jørgen Andersen' - klik her
Oplysningerne på ovennævnte spillerprofil er indsamlet og indkodet af BK FREMs officielle statistikfører: Steen Meisner Bjerre, 23 61 92 72, steenbjerre@hotmail.com, til hvem henvises, såfremt der er ændringer/tilføjelser e.a. til spillerprofilen, samt til Persondataloven.
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -